Ardennen Plezier

Ardennenplezier verhuurt vakantiehuizen in de Belgische en de Duitse Ardennen.
“Beleef de Ardennen!”

1. Kennismaken

Het verbeteren van de algehele look and feel van de website. Dat was het vraagstuk dat de eigenaren tijdens de kennismaking bij Mediakanjers neerlegde. De website miste in hun ogen structuur en technische toepassingen om vakantiehuizen te kunnen aanbieden. Boekingen liepen terug en ook de techniek van de website was verouderd.

2. Branding

Het doel was helder: meer beleving, uitstraling en het aanspreken van de doelgroep. Een vraagstuk dat begon met het doormeten van de website. Bezoekers waren zoekende om een boeking te plaatsen en de gebruiksvriendelijkheid kon op een aantal punten sterk worden verbeterd. Samen met een SEO-partner, het gebruik van Google Analytics en de usability tool Hotjar zijn wij tot nieuwe verfrissende inzichten gekomen.

3. Creatie

De website is vormgegeven op basis van de vernieuwde huisstijl die past bij de uitstraling en beleving van Ardennenplezier. Technische verbeteringen zijn doorgevoerd waaronder het integreren van het boekingssysteem 123boeken.nl en het zoekfilter om een vakantiehuis te vinden. Het resultaat is een conversiegerichte website die gebruiksvriendelijk is vormgegeven. Dit is terug te zien in een stijging van het aantal boekingen.

4. Lancering

De website wordt ook nu continue gemonitord en verbeterd. Waar in eerste instantie de algehele look and feel moest worden verbeterd, heeft de kennismaking met Mediakanjers geleid tot een nieuwe website waarop meer boekingen werden gedaan dan voorheen.

Wil je een idee of project met ons bespreken?

Bel, mail of app ons voor een kop koffie!
KennismakenAlle ideeën op tafel
BrandingVisuele uitwerking
CreatieVan brochure tot website
LanceringLanceren en genereren

Lees hier onze maatregelen rondom het corona virus

Lees het artikel
X