Dierenartsenpraktijk Haaksbergen

Dierenartsenpraktijk Haaksbergen is er voor de gezelschapsdieren, paarden en landbouw- huisdieren. “Praktische oplossingen voor vriendelijke prijzen!”

1. Kennismaken

Han van Dierenartsenpraktijk Haaksbergen wilde graag de iets wat verouderde uitstraling van het pand vernieuwen. Tijdens onze kennismaking is naar voren gekomen dat de praktijk geen uniforme en duidelijke huisstijl heeft. Een gepaste huisstijl draagt bij aan een professionele uitstraling. Om deze reden heeft DAP Haaksbergen ons benaderd.

2. Branding

Voor een deel ongevraagd hebben wij de huisstijl vernieuwd en werd ons dat de volgende dag in dank afgekomen. Gelukkig maar! Gefocust op wat voor hen belangrijk is in de huisstijl hebben wij een nieuw ontwerp gemaakt voor de website en divers drukwerk. In het logo is er bewust geen beeldmerk gebruikt omdat de focus lag op een woordmerk met een beschrijvend icoontje.

3. Creatie

Het rode plus teken dat geassocieerd wordt met de medische wereld was meteen herkenbaar. De vernieuwde huisstijl is het begin van een professionele uitstraling richting de Haaksbergenaren. De website werd opnieuw vormgegeven in samenwerking met fotograaf Jeffrey van Voorbeeld Media. Ook het pand is uiteindelijk omhult met de vernieuwde stijl.

4. Lancering

De lancering van de vernieuwde huisstijl en website was succesvol! Online en offline zijn goed op elkaar afgestemd. Mede door een nieuwe website en vernieuwde huisstijl weten de klanten DAP Haaksbergen beter te bereiken.

Wil je een idee of project met ons bespreken?

Bel, mail of app ons voor een kop koffie!
KennismakenAlle ideeën op tafel
BrandingVisuele uitwerking
CreatieVan brochure tot website
LanceringLanceren en genereren

Lees hier onze maatregelen rondom het corona virus

Lees het artikel
X