Fasttech

Fasttech is koploper in het verbeteren van motormanagementsoftware voor een optimale prestatie van benzine- en dieselvoertuigen, beter bekend onder de naam chiptuning.
“Meer vermogen, meer rijplezier”.

1. Kennismaking

Dennis en Marco sleutelen dagelijks aan veelvoorkomende en luxere voertuigen. Zij vonden het tijd dat Mediakanjers ging ‘sleutelen aan de website’. De huisstijl en uitstraling past bij Fasttech, alleen konden de bezoekers op de website niet vinden hoeveel vermogen hun geliefde auto er bij kan krijgen. De informatie was onoverzichtelijk weergegeven en de gebruikerservaring kon sterk worden verbeterd.

2. Branding

Op basis van de wensen van Dennis en Marco zijn wij direct aan de slag gegaan met het in kaart brengen van de functionaliteiten op de website. Daarop vormde een sessie waarin wij ons ontwerp en de gedachte achter het ontwerp hebben gepresenteerd.

3. Creatie

Het resultaat is een professionele en strakke website die past bij de doelgroep van Fasttech. Door het overzichtelijke chiptuningfilter op de website centraal te stellen is het aantal aanvragen sterk gestegen. Uit onderzoek blijkt dat bezoekers ook veel vragen stelden over het chiptunen van hun voertuig. Door het weergeven van een ‘Veel gestelde vragen’- rubriek is de conversie gestegen en konden Dennis en Marco zich focussen op het sleutelen aan de auto.

4. Lancering

Door een intensieve samenwerking met fysieke sessies op kantoor, hebben wij de website snel weten te realiseren. Snelheid zit nou eenmaal in hun DNA.

Wil je een idee of project met ons bespreken?

Bel, mail of app ons voor een kop koffie!
KennismakenAlle ideeën op tafel
BrandingVisuele uitwerking
CreatieVan brochure tot website
LanceringLanceren en genereren

Lees hier onze maatregelen rondom het corona virus

Lees het artikel
X