Fotobehangshopz.nl

Vormgeving website.

Fotobehangshopz.nl 3

Fotobehang op maat

Fotobehangshopz.nl werkt al jaren met passie aan diverse printproducten. Het bedrijf is onderdeel van Airlusion BV en richt zich met name op de particuliere markt. Fotobehangshopz.nl is op zichzelf nog vrij jong, maar door de jarenlange ervaring in de printwereld is het printen van het fotobehang in ieder geval niet nieuw meer.

Fotobehangshopz.nl 2

Vooronderzoek: product of merk?

Waar staan wij voor en hoe willen wij gezien worden? Op wie gaan wij ons richten en op welke manier gaan wij hen bereiken? Vooronderzoek biedt inzicht om keuzes te maken. In de digitale wereld van nu binden mensen zich met merken. Kwaliteit, vertrouwen en beleving. Kernwoorden die Domus Door de veiligste deur van Nederland maken!

Op de website bestel je het mooiste fotobehang op maat. Met behulp van de configurator kun je heel makkelijk de hoogte en breedte van je muur aangeven en fotobehang bestellen.

Fotobehangshopz.nl

Gebruikersgemak centraal

In het ontwerpproces is sterk rekening gehouden met de usability. De website ziet er ontzettend strak uit, maar het gebruikersgemak staat centraal. De slimme vormgeving draagt bij aan een intuïtieve configurator; het bestelproces is zo makkelijk mogelijk gemaakt. Uiteraard maakten we het ontwerp voor de website heel mobielvriendelijk.