Slagerij broekhuis

Website, drukwerk en signing.

Slagerij Broekhuis 5

Twents rundvlees van eigen boerderij

Het lekkerste stukje vlees van Twente krijg je van Slagerij Broekhuis. Hier wordt vlees nog ambachtelijk bereid en je krijgt er een eerlijke prijs. De winkel biedt een zeer uitgebreid assortiment, van regulier- tot vega vlees.

Slagerij Broekhuis 4

Gemakkelijk bestellen

Wat begon met een eenvoudig bestelformulier voor bbq pakketten, is nu volledig uitgebreid. Je kunt er je hapjes, gourmetpakketten, relatiegeschenken en nog veel meer bestellen. Alle pagina’s zijn overzichtelijk met foto’s gepresenteerd. Zo bestel je je bbq pakket binnen 10 minuten en bepaal je zelf wanneer je het komt afhalen. In veel gevallen kun je ook laten bezorgen. Je krijgt een automatische bevestiging, en de bestelling rolt direct uit de printer bij Slagerij Broekhuis. Dat bespaart ze veel tijd!

Slagerij Broekhuis 3

Nieuwtjes en aanbiedingen

Er wordt veel geadverteerd en daarom moet de site altijd up to date zijn. Op de voorpagina zie je een video dat op het seizoen is afgestemd. Je vind er ook de weekaanbiedingen en acties met bijvoorbeeld de voetbalvereniging. Er staat nog veel meer op de site. Die informatie is slim verwerkt, en werkt ook goed op je mobiele telefoon.