Talent en Karakter

Huisstijl, ontwerp van documenten, webportaal en bouw website.

Talent en Karakter 1

Wie is Talent en Karakter?

Talent en Karakter is een professioneel persoonlijkheidsonderzoek, opgezet door Pieter en Renalde Heiwegen, dat het talent en het karakter van een kandidaat in kaart brengt. De uitkomsten van het onderzoek geven de werkgever en kandidaat inzicht in knelpunten en mogelijkheden binnen een bedrijf.

Talent en Karakter 3

Hoe hebben onze kanjers hen geholpen?

Uit diverse sessies kwam naar voren dat wij op veel vlakken konden helpen. Beginnend met een huisstijl die de relatie visualiseert tussen talent en karakter gevolgd door het ontwerpen van diverse documenten en rapporten. Het persoonlijkheidsonderzoek vindt digitaal plaats via een eigen portaal met vragen. Voor het webportaal als de eigen website hebben wij een passend ontwerp gemaakt.

Talent en Karakter 2

Anders dan gebruikelijk.

Waarbij wij voor business to business-marketing zoeken naar een juiste verhouding van teksten en afbeeldingen, ging het bij dit project vooral om theoretische onderbouwing van het persoonlijkheidsonderzoek. Dat betekent een andere verhouding van teksten en afbeeldingen, en kritischer zijn op de gebruiksvriendelijkheid.