Domijn

Domijn verhuurt ruim 15.000 huizen, onderhouden en beheerd in Enschede, Haaksbergen en Losser. Domijn wil haar huurders echt een thuis bieden. Met ruim 200 medewerkers zetten zij zich hier dagelijks voor in. Mediakanjers ondersteunt Domijn op meerdere vlakken, denk hierbij aan huisstijlontwikkeling, drukwerk, animaties en websiteontwikkeling.

Diensten:
Domijn

Huisstijlhandboek

Wie een goede indruk wil maken, zorgt dat hij er verzorgd uitziet, dat geldt ook voor Domijn. Dit doet Domijn door haar logo en andere huisstijlelementen zo consequent mogelijk toe te passen in alle communicatie-uitingen, van briefpapier tot bouwbord en van advertentie tot bedrijfsauto. Samen met Domijn ontwikkelde Mediakanjers een huisstijlhandboek met hierin alle richtlijnen beschreven.

Huisstijl handboek Domijn

Magazine

Ter gelegenheid van van het 100-jarige bestaan zette Domijn haar bewoners in het zonnetje via het bewonersblad ‘Thoes’. Een blad waarin huurders en het werk van medewerkers centraal staan. Samen met team Communicatie van Domijn ontwikkelden wij dit magazine. Het resultaat: een feestelijk en speels vormgegeven magazine. Bij Domijn staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Hierbij hebben we rekening gehouden met het drukwerk. Zo zijn de magazines verpakt in een biologisch afbreekbare sealing.

Magazine laten maken
Domijn Magazine

Drukwerk

Naast het magazine ontwerpen we nog veel meer voor Domijn. Van omslagmappen tot het opmaken van het jaarverslag, en van een infographic over duurzaamheid tot aan ansichtkaarten naar bewoners; je kunt het zo gek niet bedenken. Alle uitingen ontwerpen we volgens de richtlijnen van de kleurrijke huisstijl van Domijn, heel herkenbaar!

Domijn drukwerk

Werkenbijdomijn.nl

Een uitdaging die wij met beide handen hebben aangepakt; het ontwerpen van een functionele en gebruiksvriendelijke ‘Werken bij’ website. Een website die op een unieke manier een kijkje geeft in de organisatie met als doel het werven van nieuwe collega’s. We zijn trots op het resultaat dat wij samen met het communicatieteam hebben bereikt!

Werken bij Domijn

Samen een project starten?

We willen graag een keertje met je sparren, geheel vrijblijvend natuurlijk. Wij kunnen vast wat voor je betekenen! Stel hiernaast jouw vraag.

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken