Domus Door

Kwaliteit, vertrouwen en beleving. Waar het begon met enthousiaste sparsessies resulteerde dat in een lancering van de veiligste deur van Nederland via corporate branding, een moderne website en e-mailmarketing.

Diensten:

De website

Succes is samen met de klant. Om een website succesvol te lanceren is intensief samenwerken het belangrijkste. De relatie met onze klant Teckentrup gaat al een aantal jaren mee waardoor dit uitstekend verliep. Zij weten alles over het product en wij weten alles over online zichtbaarheid.

Vormgeving

In Business to Business is duidelijk zichtbaar zijn ook onderdeel van zaken doen. De herkenning van online meenemen naar offline. Van kleine stickers die voor altijd op elke zichtbaar zijn tot en met beursstands en praktische communicatieattributen

Productfotografie

Opdrachtgevers willen jouw product en daarom zorgt productfotografie direct voor professionaliteit en verkoop. Het laten zien van de details die het verschil maken. In samenwerking met Beeldstudio Oost hebben de brandwerende deur gefotografeerd.

Samen een project starten?

Iedereen houdt van een uitdaging. Vertel ons welk project jij samen met ons wilt starten en laten we de uitdaging samen aangaan!

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! 🕒
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl 🚀