E. van Wijk

E. van wijk is uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt van het goederenvervoer over de weg op het Europese continent en in Centraal-Azië. Nu de derde generatie het stokje heeft overgenomen was het tijd voor visuele verandering.

Het begon met de vraag of wij E. van Wijk konden helpen bij ontwerpen van een nieuw embleem voor in het bestaande logo. Nu twee jaar later zijn wij dé mediapartner en verantwoordelijk voor de gehele corporate uitstraling van E. van Wijk, en die wij een flinke upgrade hebben gegeven.

Diensten:
E. van Wijk

Logo ontwerp

Simplicity, modern en tóch trouw zijn aan de uitstraling van het originele logo dat al 70 jaar lang te zien is op de weg. Een nieuw embleem in het logo was de start van een compleet nieuwe corporate uitstraling.

Logo ontwerp E. van Wijk
Logo ontwerp

Meerdere corporate websites

Met een vraag naar meerdere websites voor vestigingen binnen- en buiten Europa is de corporate website als eerste gelanceerd: evanwijk.com. Samen met het internationale projectteam van E. van Wijk kijken wij terug op succesvolle samenwerking en één van de vele websites die wij de komende periode met elkaar gaan realiseren.

Website E. van Wijk

Huisstijlhandboek

Om de kwaliteit van de corporate huisstijl te bewaken hebben wij als partner een huisstijlhandboek gerealiseerd. Een digitaal boek dat maar één taal spreekt: vormgeving. Op deze manier zorgen we ervoor dat alle betrokken partijen, waar dan ook in Europa, de visual guidelines van E. van Wijk volgen.

Huisstijl handboek

Vormgeving en drukwerk

Als partner ontwerpen en realiseren wij uiteenlopende opdrachten voor offline en online. In samenwerking met het marketingteam van E. van Wijk vertalen wij boodschappen tot krachtige en visueel aantrekkelijke uitingen. Door een flexibele samenwerking met onze partnerdrukkerijen kunnen wij E. van Wijk snel voorzien van allerlei drukwerk.

Vormgeving en drukwerk

Samen een project starten?

Grote en kleine uitdagingen; iedereen houdt ervan. Vertel ons welk project jij samen met ons wilt starten en laten we de uitdaging samen aangaan!

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! 🕒
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl 🚀