Ten Brinke

Met ruim 1000 medewerkers behoort Ten Brinke tot één van de meest succesvolle internationaal opererende vastgoedbedrijven van Europa. Als mediapartner helpen wij hen bij het realiseren van uiteenlopende uitingen voor verschillende doeleinden. Van het realiseren van de nieuwe huisstijl tot en met het leveren van grafische producten.

Diensten:

Corporate webdesign

Een uitdaging die wij met beide handen hebben aangepakt; het ontwerpen van een functionele en gebruiksvriendelijke corporate website. Na een intensief traject zijn wij trots op het resultaat dat wij samen met het marketingteam hebben weten te bereiken.

Vormgeving en drukwerk

Voor Ten Brinke speelt grafische vormgeving een belangrijke rol. Niet alleen in het presenteren van nieuwe plannen richting de opdrachtgevers maar ook het visueel laten zien van prachtige werken. Passend drukwerk straalt professionaliteit uit over de hele wereld.

Signing

Elke vestiging verdient een professionele en herkenbare uitstraling. Als team zijn wij trots dat wij samen met Ten Brinke de uitstraling mochten verzorgen van hun vestigingen in Nederland door hoogwaardige signing. 

Samen een project starten?

Iedereen houdt van een uitdaging. Vertel ons welk project jij samen met ons wilt starten en laten we de uitdaging samen aangaan! 

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken