Wordpress websites

Wij maken professionele WordPress websites die impact maken op jouw doelgroep. Geen standaard templates of restricties in het ontwerp. Jij hebt volledige vrijheid in hoe de website er uit komt te zien. Voordat onze developers gaan bouwen zullen wij om tafel moeten om te bepalen hoe die er uit komt te zien.

Wordpress websites 1

Vanaf een digitaal blanco vel ontwerpen.

De website moet vernieuwd worden of je hebt nog geen website. Wat je wel hebt is een idee van hoe jij het ongeveer wilt hebben. Laten wij kennismaken en jouw gave ideeën in kaart brengen. Onze ontwerpen beginnen altijd op een digitaal blanco vel. Zo krijg jij een unieke website waar er straks maar één van is.

Wordpress websites
Wordpress websites 2

Wat een plaatje!

Door sfeerfotografie op locatie spreek jij mensen aan met jouw werk. Stockfoto’s zijn prima om mee te beginnen, maar laten niet zien wie jij écht bent. Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor. Dat vertellen wij je graag in een kennismakingsgesprek.

Je kunt er zelf mee aan de slag.

Onze developers zetten de plaatjes om in een werkende versie. Een website waar je doorheen kunt klikken en dat beweegt. Het content management systeem WordPress is hier bij uitstek geschikt platform voor. Als de website is gebouwd kun jij er zelf mee aan de slag om de website up to date te houden. De achterkant van de website wordt zo ingericht dat jij zonder kennis van programmeren de website perfect kunt bijhouden.

Een website bij mediakanjers is er één …

  • die jouw doelgroep aanspreekt en aanzet tot actie om tot contact over te gaan
  • die klaar is om goed gevonden te worden maar nog wel SEO nodig heeft
  • die eenvoudig zelf aan te passen is op momenten dat jij het wilt
  • die technisch betrouwbaar en snel is 
  • die iedereen gaaf gaat vinden! 
Wordpress websites 3