Diensten

Advies en concept

U wilt met uw onderneming een positief beeld achterlaten. Natuurlijk bereikt u dit door een klantgerichte en betrouwbare aanpak. De uitstraling van een bedrijf wordt echter mede bepaald door online en offline communicatie.

Het team van Mediakanjers geeft een eerlijk en onderbouwd advies bij de ontwikkeling van uw onderneming en helpt bij het in de markt zetten van uw merk. Of u nu een starter bent of een gerenommeerde MKB’er; Mediakanjers begeleidt u naar een merk waar u trots op kunt zijn!

Webdesign Fasttech

Logo en huisstijl

Het beeldmerk dat een bedrijf uitdraagt is het beeld dat mensen bijblijft. Dit beeld moet natuurlijk positief zijn en vooral blijven. Een passend logo kan hieraan bijdragen, dit vergroot de herkenbaarheid van uw bedrijf en straalt vertrouwen uit.

Of u nu op zoek bent naar een compleet nieuw logo, of een revisie van uw huidige logo: onze grafisch vormgevers voorzien u graag van advies.  Zij houden rekening met uw wensen en maken vrijblijvend een aantal ontwerpen.

  • Precieze doorvoering van uw huisstijl
  • Ontwerp door professionele vormgevers
  • Uw drukwerk wordt pas gedrukt na uw goedkeuring
  • Passie voor het creatief communiceren van uw boodschap

Responsive webdesign

Wie als ondernemer een groot publiek wil bereiken ontkomt er niet aan zich online te presenteren. Mensen oriënteren zich op internet en bepalen aan de hand van de indruk die het bedrijf op hen achterlaat of ze contact opnemen of niet.

Een heldere website die op alle (mobiele) apparaten goed en snel werkt en vertrouwen en professionaliteit uitstraalt, helpt bij het bereiken en overtuigen van uw doelgroep. Onze ontwerpers helpen bij het vertalen van uw boodschap naar een aansprekende website die het bezoekers makkelijk maakt te vinden waar ze naar op zoek zijn.

Al onze websites worden vormgegeven in het gebruiksvriendelijke WordPress CMS, waardoor deze gemakkelijk zelf bij te houden en te bewerken is.

Webdesign Domijn
Agile Gilde

Sign en drukwerk

Drukwerk laat een merk opvallen, het is letterlijk en figuurlijk het visitekaartje van uw bedrijf, onderneming, actie of evenement. Onze passie is het creatief communiceren van de boodschap.

Met drukwerk wilt u zich van de massa, een boodschap communiceren en het vertrouwen van uw doelgroep winnen. Onze vormgevers weten als geen ander hoe ze dit moeten bereiken.

Bij drukwerk kunt u denken aan visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Om de professionaliteit van uw onderneming te vergroten kunt u óók denken aan offertemappen, ringbanden, rolbanners en posters. Wilt u reclame maken voor een evenement of actie, of staat u regelmatig op beurzen; dan zijn posters, flyers, brochures en beursstandaards (banners) van wezenlijk belang. Ook voor buitenreclame kunt u bij Mediakanjers terecht. Denk hierbij aan logo’s, uithangborden, raambedrukking, (auto)belettering, spandoeken en vlaggen. We kunnen het zo gek niet bedenken. Of toch wel..?
vrijblijvend gesprek?

Lees hier onze maatregelen rondom het corona virus

Lees het artikel
X