Visitekaartje met Spot UV lak

Met Spot UV lak geef je het visitekaartje een hoogglans effect. Je kunt dit bijvoorbeeld toepassen op een deel van het kaartje waaronder het logo of een deel van de tekst. Als je het kaartje in het licht houdt dan glanst het kaartje waardoor het meer opvalt.

Bekijk het GIFje onderaan het blog! 😄

“Met Spot UV lak maak je het kaartje nét een stuk unieker”

In veel gevallen willen ondernemers visitekaartjes, nog voor dat de website online staat. Het is een snelle manier om gegevens achter te laten. Het fenomeen visitekaartje bestaat al lang maar door nieuwe technieken om het kaartje te laten opvallen maak je jouw kaartje uniek. Spot UV lak is eigenlijk dé manier waarop je je kaartje laat opvallen zonder dat het gelijk duur te maken. Er wordt een zeef gemaakt die ervoor zorgt dat enkel de delen op jouw kaartje gaan glanzen. Dit wordt ook wel zeefdruk genoemd.

Voorbeeld van een kaartje met Spot UV lak en matte afwerking

Voor één van onze klanten hebben wij het kaartje laten opvallen door Spot UV lak. De tekst aan de achterzijde “In a change” met het witte logo er boven heeft een glanzend effect. De rest van het kaartje is mat waardoor het contrast nog groter is.