Selecteer een pagina

Een kleine greep uit onze gerealiseerde projecten!

Kijk gerust even rond en overtuig uzelf!

Wijnen en spijzen

Geniet van wijn en spijzen met Enjoy: Food & Wine! Dit nieuwe proeflokaal biedt een ruim assortiment wijnen, speciaal voor u geselecteerd. In een sfeervolle omgeving kunt u proeven en genieten. Via de webshop kunnen de wijnen gemakkelijk en veilig nabesteld worden. Fotografie van de wijnflessen is verzorgd door onze partner VoorBeeld Media.

Voetbalclub

De club uit Eibergen was toe aan een nieuwe website, waarbij de ervaring van de bezoeker centraal staat. De layout is compleet vernieuwd en het is veel gemakkelijker geworden om content bij te werken op de site.

Café / Restaurant

Eten, drinken, dansen, leest de slogan van De Kornuiten. Ontstaan door passie vanuit twee Horecaondernemers uit Haaksbergen. Met een verbouwing van top tot teen is dit direct hét meest populaire restaurant/café geworden. Met trots hebben wij gewerkt aan alle uitingen van De Kornuiten.

Het groenste bedrijventerrein

Het groenste bedrijventerrein van 2030, is de slogan van het Stepelerveld. In het ambitieplan staan windmolens, smart roads en veel meer innovatieve faciliteiten vermeldt.

Duurzaam Bedrijvenpark

Op dit bedrijventerrein zijn allerlei innovatieve bedrijven gevestigd. Het ruime aanbod faciliteiten, een hagelnieuw glasvezelnetwerk en gebundelde kennis van ondernemers maakt dit tot een populair bedrijventerrein.

Bedrijfsadviesbureau

BeeBold ondersteunt bedrijven in de maak-en procesindustrie en zorgsector. Met jarenlange kennis en ervaring ondersteunt het bedrijf op allerlei gebieden. Door Processen, Informatievoorziening en Techniek in kaart te brengen worden er nieuwe inzichten gecreëerd.

Jaarlijks evenement

Factor 10 is een jaarlijks terugkerend, meerdaags evenement met feesten voor met name de jeugd van Haaksbergen. De feesten worden gehouden bij Zalencentrum Het Hagen te Haaksbergen en zijn in het tweede weekend van januari.

Stalencollecties

De Twentse Stalenmakerij levert al sinds 1983 diverse stalen voor onder andere de verf- en behangindustrie. Zij maken en leveren behangstalen, kleurwaaiers, stalenkaarten en -mappen en kunnen inmiddels ook lasergraveren.

Entertainmentbedrijf

De vernieuwde website voor Teatro Productions straalt, net als het bedrijf, een hoog entertainmentgehalte uit. De speelsheid van de diverse bewegende objecten, in combinatie met de strakke vormgeving maakt dat de site professioneel oogt. Door middel van heldere icoontjes is in één overzicht duidelijk wat Teatro Productions te bieden heeft.

Re-integratie

De vernieuwde huisstijl en de nieuwe website hebben een professionele maar toegankelijke uitstraling. De huisstijl is in de gehele website doorgevoerd, waardoor de site een herkenbare uitstraling heeft. Het informatieve doel van de site wordt door middel van geïntegreerd beeldmateriaal ondersteund.

Timmerbedrijf

Dit startende bedrijf hebben wij voorzien van een huisstijl en website. Een overzichtelijke website waar meteen duidelijk is waar de kracht van Hoffmann Timmerwerken ligt: ambachtelijke houtbewerking. De site is informatief, overzichtelijk en helemaal klaar voor mobiel gebruik.

Snurkoplossingen

Wanneer de website van Somnocare geopend wordt is duidelijk waar de kracht van dit bedrijf ligt: het bieden van een oplossing bij een verstoorde nachtrust. Bewegende details en rustig kleurgebruik leggen de focus op de informatieve inhoud van de site.

Hotel / Restaurant

De nieuwe website van Rodenbach is modern, maar behoudt de authenticiteit van het historische restaurant. De mogelijkheid tot online reserveren is helemaal van deze tijd. Het gebruik van blokken geeft de site een overzichtelijke uitstraling.

Drukwerk

De nieuwe website geeft een duidelijk overzicht van de diensten die BZ repro levert. De kleuren van de website verschillen van de kleuren van de webshop, dit geeft een duidelijke scheiding van de twee omgevingen.

Kunstgras

De website van Nimaaini straalt uit wat Nimaaini levert: kwalitief hoogwaardig en milieuvriendelijk kunstgras. Alle informatie is door grote pictogrammen op de voorpagina te vinden, hierdoor is de site heel overzichtelijk geworden.

Zorgboerderij

Voor Zorgboerderij Buitenkans hebben wij een frisse en speelse website ontworpen en gebouwd. Door brede vlakken te gebruiken is de rust in de website behouden. Daarnaast hebben wij verschillende soorten drukwerk voor Buitenkans mogen verzorgen. De professionele fotografie van Voorbeeld Media maakt de website helemaal af.

Oud eiken tafels

Sfeer en beleving, dat is wat er in de ons redesign van Gebroeders de Ruiter tot uiting komt. De gebruiksvriendelijke Wordpress website, die compatibel is met mobiele telefoons en tablets, geeft de bezoeker de mogelijkheid om de verschillende projecten in vol ornaat en sfeer te kunnen bekijken. Daarnaast is het voor de broers gemakkelijker om nieuwe projecten toe te voegen aan het portfolio.

Bevestigingsmateriaal

De verouderde website van Probeg heeft een opfrisbeurt genoten waarbij de nadruk ligt op de professionele bevestigingen en gereedschappen. Voorbeeld Media heeft de fotografie verzorgd waarbij de foto’s op een unieke wijze zijn verwerkt in de website.

Reiki en Voetreflextherapie

Voor JS-tijdvoorjezelf hebben wij een geheel nieuwe huisstijl en website gerealiseerd. Met de nieuwste technieken is er een duidelijke responsive website gemaakt. De rust die de bezoeker bij JS-tijdvoorjezelf vindt, komt terug in het design van de website.

Bakkerij

Voor de Bakhoeve hebben we een geheel nieuwe website gerealiseerd met bestelsysteem. De beleving en het persoonlijke aspect van de bakkerij staat hier voorop.

Motorreizen en Transport

Door de nieuw ontwikkelde website kunnen bezoekers, die een passie hebben voor motorrijden, hun motorvakantie gemakkelijk vinden bij TB Travel. Ook voor mobiele gebruikers en tabletgebruikers is de motorreis binnen enkele ogenblikken geboekt.

Culinair genieten

Door de nieuwe huisstijl en website van Live Cooking komt de culinaire beleving uitstekend naar voren. De details die wij aan de website hebben gegeven maken het tot één geheel. Het water loopt de bezoekers in de mond, die de overheerlijke gerechten van Live Cooking ook kunnen ‘proeven’ via hun tablet of mobiele telefoon.

Assurantiën

Voor Jansen Assurantiën hebben wij de 101 jaar oude huisstijl en website volledig vernieuwd. Mensen staan centraal bij Jansen Assuranties en dat hebben wij vertaald naar een kleurrijke responsive website!

Damesmode

Beau Boetiek De nieuwe huisstijl en website geeft de klant de mogelijkheid om de gewenste artikelen te reserveren. De website van Beau Boetiek geeft de juiste beleving weer voor haar klanten waarbij ontwikkeling van een eigen persoonlijke stijl voorop staat. Huisstijl redesign Responsive website Drukwerk Terug naar projecten Bekijk de website Contact opnemen

Motoren en Accessoires

Voor Motor Centrum Eibergen geeft de nieuwe huisstijl en website een impressie achter de schermen. De nieuwste motoren worden gepresenteerd op de hoofdpagina, waarbij nieuws in een geïntegreerde blog wordt geplaatst. Voor een ultieme beleving voor de bezoeker is de website van Motor Centrum Eibergen uitgerust met onze ontworpen slides.

Advocaat

Lefers Advocatuur heeft een compleet nieuwe huisstijl en website waardoor de professionele diensten tot uiting komen. Via de blog blijven bezoekers op de hoogte van het laatste nieuws in de advocatuur.