De afgelopen week zijn er weer 3 nieuwe website online gezet waar wij als team super trots op zijn. Gave websites met elk een eigen stijl en functionaliteiten. Hieronder nemen we ze kort even door want waarom zijn ze uniek en bijzonder? Lets go!

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen 😉 

Filteren bij Kranen Kerstpakketten ✔

De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan een nieuwe website voor Kranen Kerstpakketten in Doetinchem. Voor ons zat de uitdaging bij het aan de achterkant optimaal inrichten zodat zij eenvoudig nieuwe pakketten kunnen toevoegen. Aan de voorkant is er een filteroptie zichtbaar die vergelijkbaar is met een webshop. Het enige verschil daarmee is dat er geen webshop functie is ingebouwd. Daarentegen kunnen bezoekers contact opnemen door middel van een formulier die weergegeven wordt bij elk product.

 

 

Unieke vormgeving met focus op kwaliteit en passie bij Johan Bos Keukens 👌

Johan Bos uit Haaksbergen kwam bij ons met de vraag of wij de sfeer en boodschap die Johan vertelt tegen de bezoekers in de showroom, online konden overbrengen. Het resulteerde in een uniek ontwerp waarbij de focus lag op sfeer, kwaliteit en natuurlijk de passie van Johan. Daarvoor heeft Jeffrey van voorBeeld Media een prachtige bedrijfsvideo gemaakt. Zoals Johan zelf zegt: “Details maken het verschil”. Dit hebben wij toegepast door de openingstijden van de showroom op de website te voorzien van live-timing. De tijden passen zich automatisch aan de dagen inclusief feestdagen met afwijkende openingstijden.

 

 

Hoge kwaliteit foto’s maken de website van Kats van Hout af! 📷

Wij vertellen het onze klanten vaak: goede fotografie maakt de website af. Dit is ook het geval bij Kats van Hout in Enschede. Van nagenoeg elk project zijn er hoge kwaliteit sfeer foto’s gemaakt die bij de portfolio op de website zijn weergegeven. De focus lag bij ons op het overzichtelijk weergeven van de projecten in het portfolio zodat snel en duidelijk zichtbaar is dat Kats van Hout mooie producten van hout maakt.

 

 

Neem vooral zelf even een kijkje! 😄

Kranen Kerstpakketten ➡

Johan Bos Keukens ➡

Kats van Hout ➡

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! 🕒
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl 🚀