FactorKing

Wanneer uw vordering niet wordt betaald, dan kunt u naar de rechter. Met alle tijd, kosten en (proces)risico’s van dien. In de praktijk laat men het er vaak bij zitten. FactorKing vindt dat zonde, en biedt u de mogelijkheid om (vrijblijvend) uw vordering in te dienen. Wij doen u dan (opnieuw vrijblijvend) een aanbod voor het overnemen van de vordering of middels procesfinanciering tot inning van de vordering te komen. Wij hebben voor FactorKing de huisstijl en de website mogen realiseren.

Diensten:
Factor King Logo

Huisstijl

Een zakelijke uitstraling hoort bij deze branche. FactorKing wil een overtuigende indruk maken; maar laagdrempelig overkomen. Wij hebben nagedacht over de juiste kleuren, lettertypes en een beeldmerk. Deze wordt toegepast in de website, een visitekaartjes, briefpapier, presentatie, pen bedrukking, auto beplakking en meer. Kortom: een huisstijl die overal toepasbaar is.

Factor King logo

Factorking.nl

Een huisstijl die we hebben doorgevoerd naar een functionele en gebruiksvriendelijke website. Een website die op een unieke manier een kijkje geeft in de organisatie met als doel het werven van nieuwe klanten. We zijn trots op het resultaat!

Factor King design

Samen een project starten?

We willen graag een keertje met je sparren, geheel vrijblijvend natuurlijk. Wij kunnen vast wat voor je betekenen! Stel hiernaast jouw vraag.

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! πŸ•’
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl πŸš€