circle
circle

Webdesign Enschede

Mediakanjers bouwt al ruim vijf jaar aan het web en streeft ernaar iedere website in de regio Enschede om te toveren tot een mooi vormgegeven, responsive website. Een functionele website in WordPress die wordt ontworpen door onze grafische vormgevers leidt niet direct tot nieuwe klanten.

Uw nieuwe website moet voldoende Call To Actions bevatten die uw bezoekers naar de juiste pagina sturen. Werkt u bijvoorbeeld met vrijblijvende offertes, dan moet de bezoeker van uw website direct kunnen vinden waar zij hun offerteaanvraag kunnen indienen.

Webdesign Enschede voor een scherpe prijs

Webdesign in Enschede is al mogelijk voor een zeer scherpe met gebruiksvriendelijk WordPress content management systeem (CMS). Het CMS systeem is gemakkelijk te beheren en biedt volop mogelijkheden. Onze websites voldoen aan de richtlijnen voor een goede vindbaarheid in Google en werken perfect op uw mobiele telefoon of tablet.

Technisch geoptimaliseerde websites

Om goed vindbaar te zijn binnen zoekmachines als Google is het belangrijk dat websites technisch goed geoptimaliseerd zijn. Technisch geoptimaliseerde websites hebben kortere laadtijden waardoor bezoekers minder snel afhaken. Vooral voor mobiele gebruikers zijn snell laadtijden belangrijk. Uit onderzoek is gebleken dat 40% van je bezoekers afhaakt als een website langer dan 5 seconden nodig heeft om te laden. Gezien het feit dat het aantal mobiele gebruikers het aantal op laptops en desktops inmiddels overtreft, is het zo belangrijk om dit goed voor elkaar te hebben.

Grafisch vormgever
Decemberupdate 2020! 🎄🎁

Ook een nieuwe huisstijl of drukwerk nodig?

Ons werkgebied is breed: van startende ondernemers tot ondernemingen die meer dan honderd jaar werkzaam zijn in hun vakgebied. Bent u een startende ondernemer en bent u op zoek naar een responsive webdesign in Enschede of omgeving, dan bent u bij Mediakanjers aan het juiste adres. Wij bouwen een website die geheel past bij uw bedrijf. Ons werk gaat verder dan het bouwen van websites, zo vindt u bij ons alles onder één dak: een nieuwe huisstijl, drukwerk en reclame zoals visitekaartjes, folders of rol banners.

De kracht van Mediakanjers:

  • Professionele vormgeving door onze grafisch vormgevers
  • Responsive website, geschikt voor mobiele telefoon, tablet en iPad
  • Eenvoudig zelf te beheren d.m.v. WordPress CMS
  • Een vast contactpersoon voor al uw vragen
  • SEO / Fotografie diensten zijn optioneel leverbaar

Vrijblijvend op gesprek voor webdesign in Enschede? Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen voor uw nieuwe website te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend, zonder dat u ook daadwerkelijk verplicht bent om onze diensten af te nemen. De koffie bij Mediakanjers staat voor u klaar!

Hydynamic
Website E. van Wijk

Vrijblijvend intake gesprek?

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen voor een nieuwe website te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend en brengt geen verplichtingen met zich mee. Wij denken graag met u mee om uw bedrijf online te boosten!

Responsive website – 053 – 478 61 47 | info@mediakanjers.nl

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! 🕒
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl 🚀