circle
circle

Responsive website laten maken?

In april 2018 heeft Google een belangrijke en ingrijpende update uitgevoerd. Indien uw website nog niet responsive is zult u de komende tijd snel in de posities dalen wat u zult merken in uw aanvragen. Bij Mediakanjers houden wij al een aantal jaren rekening met deze manier van bouwen, zodat uw website responsive is en een voorkeurspositie heeft in combinatie met WordPress. Alles is geheel responsive en maatwerk, waarbij er altijd een geheel vrijblijvend ontwerp voor u wordt gemaakt. Aan de hand hiervan worden de mogelijkheden geheel met u doorgesproken, waarbij wij uw responsive website laten zien op de verschillende devices, zoals desktop, tablet en mobiele telefoon.

Meer dan ‘alleen’ een Responsive website

Wij van Mediakanjers leveren huisstijlen, websites en webwinkels voor mkb die professioneel zijn vormgegeven. Omdat een mooi ontwerp niet het enige is dat voor nieuwe klanten zorgt, houden wij tevens rekening met de functionaliteit en bouwen wij uw responsive website conversiegericht. Dit noemen wij ‘Call To Actions’ die de klant leiden naar de contactaanvraag en/of offerteaanvraag. Ook wanneer u een webwinkel heeft, is het van belang dat uw webshop responsive is. Wij helpen u graag bij een redesign, waarbij u zeker resultaat zult zien in uw aanvragen. Tegenwoordig is 90% van de Nederlanders in het bezit van een smartphone. Daarnaast maakt ruim 60% gebruik van een tablet om te internetten. De verschuiving van mobiel internetgebruik zorgt ervoor dat responsive webdesign essentieel is.

Grafisch vormgever
Decemberupdate 2020! 🎄🎁

Waarom een responsive website door Mediakanjers?

  • Vormgeving door ervaren grafisch vormgever
  • Geschikt voor mobiele telefoon, tablet en IPad
  • Uw responsive website of webshop is eenvoudig te beheren vanuit WordPress CMS
  • Een vast contactpersoon
  • SEO en fotografiediensten zijn optioneel leverbaar

Heeft u interesse in een responsive website? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Dit brengt geen verplichtingen met zich mee, enkel om elkaar te leren kennen en uw ideeën te bespreken. Wij denken graag met u mee waarbij wij denken in een totaaloplossing.

053 – 478 61 47 |  info@mediakanjers.nl

Website Kromhof
Website Honeycell
Deldense website

Vrijblijvend intakegesprek?

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen voor een nieuwe website te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend en brengt geen verplichtingen met zich mee. Wij denken graag met u mee om uw bedrijf online te boosten!

Responsive website – 053 – 478 61 47 | info@mediakanjers.nl

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! 🕒
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl 🚀