circle
circle

Website laten maken Enschede

Een website laten maken is al mogelijk vanaf € 2500,- mét gebruiksvriendelijk WordPress CMS. Onze websites voldoen aan de eisen anno nu en werken perfect op uw mobiele telefoon en tablet. Wilt u dus een website laten maken? Enschede, Hengelo, Haaksbergen… Het maakt niet uit waar uw bedrijf gevestigd is. Wij helpen u graag!

WordPress website laten maken Enschede

Uw website wordt door een professionele vormgever ontworpen. Maar een mooie website leidt niet direct tot nieuwe klanten, daarbij houden wij rekening met de conversiegerichtheid in het ontwerp. De website moet voldoende CTA’s (Call to Actions), bevatten die uw bezoeker naar de juiste pagina sturen. U wilt immers dat uw klanten contact opnemen, iets aanschaffen of een offerte aanvragen.

Bent u een startende ondernemer en wilt u een website laten maken, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ons doel is om u te adviseren en ontzorgen. Iedere website is maatwerk en daarom beginnen wij met een vrijblijvend intake gesprek om uw bedrijf zo goed mogelijk te leren kennen.

3 voordelen van animaties
Decemberupdate 2020! 🎄🎁

Waarom kiezen voor Mediakanjers?

  • Professionele vormgeving door onze grafisch vormgevers
  • Responsive website, geschikt voor Mobiele telefoon / Tablet / iPad
  • Eenvoudig te beheren d.m.v. WordPress CMS
  • Een vast aanspreekpunt
  • SEO / Fotografie diensten optioneel leverbaar
Grafisch vormgever
Grafisch vormgever

Vrijblijvend intakegesprek?

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen voor een nieuwe website te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend en brengt geen verplichtingen met zich mee. Wij denken graag met u mee om uw bedrijf online te boosten!

Website laten maken Enschede – 053 – 478 61 47 | info@mediakanjers.nl

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! 🕒
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl 🚀