circle
circle

Wordpress design

Internet is de plaats waar tegenwoordig alles gebeurt. Waar je in de jaren negentig nog enkel een handjevol websites had die informatie gaven over verschillende onderwerpen, is het tegenwoordig voor veel bedrijven het belangrijkste medium om omzet te genereren.

Al deze websites draaien op verschillende systemen. Wij van Mediakanjers hebben de visie dat één systeem die qua gebruiksgemak, professionaliteit en de hoeveelheid boven alle andere uitsteekt… En dat is het CMS WordPress. Al onze websites worden gemaakt op basis van dit systeem.

Je onderscheiden door een goed WordPress design

Binnen het immense web van alle websites wil je jezelf onderscheiden. Het onderscheidend vermogen van een website zit ‘m in hoe jij jouw boodschap overbrengt op jouw doelgroep. Een simpel standaard design volstaat hierin niet.

Mediakanjers begrijpt dit als geen ander. Wil jij een uniek WordPress design website waarin jouw boodschap perfect overkomt op jouw doelgroep? Kies dan voor een partij als Mediakanjers bij het ontwerpen van jouw WordPress website.

Website Kromhof
Website Honeycell
Deldense website

Mobile Friendly WordPress design

Een andere trend wat we veel zien is het gebruik van mobiele apparaten (smartphones en tablets). Kijk eens rond als je staat te wachten op een trein- of busstation, op een terras zit of simpelweg thuis op de bank. Iedereen zit tegenwoordig op een smartphone het laatste nieuws te checken, of te surfen op internet.

Het is daarom erg belangrijk dat je WordPress design website mobile friendly is. Oftewel: Dat de website perfect werkt voor gebruikers die op een smartphone of tablet je website bezoeken. Mediakanjers ontwerpt en codeert uitsluitend responsive websites. Responsive wil zeggen dat je website perfect meeschaalt met het beeldscherm wat door de bezoeker gebruikt wordt; of dit nou een laptopscherm is, een iPhone 6 of een Samsung tablet.

Wil jij een responsive wordpress design website?

Dus wil jij als ondernemer / bedrijf niet achterblijven; kies dan voor een website ontworpen en gebouwd door Mediakanjers. Wij bieden professionele mooie en vooral veilige wordpress design websites, waarbij jouw boodschap en merk perfect aansluit bij je doelgroep voor een zeer scherp tarief.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

Website Domusdoor
Website Fotobehangshopz

Vrijblijvend intake gesprek?

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen voor een nieuwe website te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend en brengt geen verplichtingen met zich mee. Wij denken graag met u mee om uw bedrijf online te boosten!

WordPress design – 053 – 478 61 47 | info@mediakanjers.nl

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken