circle
circle

2D animatie laten maken

Met een 2D animatie kan je jouw boodschap op duidelijke en begrijpelijke wijze op jouw doelgroep overbrengen. 2D animatie video’s zijn een belangrijk onderdeel geworden van communicatie, omdat veel mensen het bekijken van video’s prefereren ten opzichte van het lezen van uitgebreide teksten.

Een aantrekkelijke animatie zorgt ervoor dat je de aandacht van de doelgroep langer vasthoudt. Wat is het doel van de animatie? Wil je de doelgroep informeren, een instructie geven of een complete boodschap overbrengen, dan is een animatievideo laten maken een perfecte stap.

Breng je een nieuw product op de markt of wil je een complexe boodschap op een heldere wijze communiceren? Wij denken graag met je mee over de invulling van de video.

Het voordeel van een animatievideo is dat animatie tot het visuele geheugen van de mens spreekt. Hierdoor wordt boodschap sneller begrepen en opgeslagen in het geheugen.

Een complexe boodschap zo helder en duidelijk mogelijk overbrengen

Wij werken voornamelijk samen met mkb-bedrijven, scholengemeenschappen, woningcorporaties en corporate organisaties. Stel dat het bestelproces complex is of je wilt bewoners informeren over een duurzaamheidsproject, dan kan een 2D animatie bijdragen aan de helderheid van de boodschap.

Een tweedimensionale animatie bestaat uit platte tekeningen – zonder dieptes – en oogt vrij simpel, zodat afbeeldingen en elementen gemakkelijk te begrijpen zijn. In het verleden werden 2D animaties met de hand getekend, maar dat hoeft tegenwoordig niet meer. Dit wordt allemaal digitaal getekend. Bij een tweedimensionale animatie wordt geen gebruik gemaakt van dieptes.

Een 2D animatie ten opzichte van een 3D animatie

In tegenstelling tot de 2D animatie zie je bij een 3D animatie wel diepte. De 3D animatie is geen platte animatie en geeft meer details weer. Wil je de boodschap zo duidelijk en simpel mogelijk uitleggen, dan volstaat 2D zeker. Vooral als het om een wat complexere boodschap gaat, is dit de juiste keuze. De animatie kan je gebruiken op de website, in e-mailberichten, op intranet of op social media. Indien gewenst kunnen wij de video in verschillende afmetingen aanleveren.

Wil je jouw boodschap overbrengen met behulp van een heldere 2D animatie? Onze grafische kanjers staan voor je klaar.

Magazine laten ontwerpen
Magazine Domijn

3 voordelen van 2D animaties

  • Eenvoudig te begrijpen: met 2D animaties kun je complexe concepten makkelijker overbrengen. Wij presenteren de boodschap op een makkelijk te begrijpen manier aan jouw doelgroep.
  • Verhoogde betrokkenheid: bewegende beelden trekken de aandacht en houden kijkers langer geïnteresseerd. Dit kan leiden tot meer betrokkenheid en een hogere conversieratio.
  • Versterking van jouw merk: door gebruik te maken van aangepaste graphics en kleuren die passen bij jouw merk, kun je een consistente branding creëren en de herkenbaarheid vergroten.

Voordelen van Mediakanjers

  • Uitgebreid dienstenpakket: huisstijl, webdesign, sign- en drukwerk, online marketing en meer
  • Ontwerp en realisatie door bevlogen professionals
  • Hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven
  • Passie voor het creatief communiceren van de boodschap van jouw organisatie
  • Concrete en heldere aanpak

Vrijblijvend kennismaken?

Neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs aan de Metaalstraat 18 in Haaksbergen. De koffie staat voor je klaar! Ben je benieuwd naar ons werk? Bekijk dan eens ons pas gerealiseerde cases.

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! 🕒
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl 🚀