Een update over ons nieuwe kantoor én onze projecten

Meer ruimte, flexibeler werken

Het is alweer enige tijd geleden; daarom is het tijd voor een nieuwe update over ons kantoor.

Inmiddels is het zo goed als klaar, qua ruimte is er flink uitgebreid en er is gedacht aan diverse details (o.a. door Carlijn Groot Zevert) om onze werk-, vergaderruimtes en pauzeruimtes zo aangenaam mogelijk te maken.

Zowel de kantine, als de spreekruimte en de kantoren zijn vernieuwd. Waar we eerder bijna uit ons jasje groeiden, is er nu (veel) meer ruimte om ook eens een rustig plekje op te zoeken.

Vrijwel iedereen werkt met laptops, waardoor we flexibeler zijn geworden. Alles bij elkaar zorgt ervoor dat het een prettig en aantrekkelijk kantoor is geworden om in te werken.

Nieuwe kantoor

Recente projecten van onze kanjers

We zijn bezig met mooie projecten, zoals Egalinewinkel.nl, waarvoor we een geheel nieuwe WooCommerce webshop hebben ontwikkeld. Ook hebben we alle content herschreven en geoptimaliseerd, zodat de categorieën, producten, kennisbankartikelen en de FAQ goed worden opgenomen in de zoekresultaten.

Voor Ardennenplezier.nl werken we aan een vernieuwde, snellere WordPress website. We verzorgen niet alleen een nieuwe website, maar gaan ook aan de slag met de online vindbaarheid (SEO). Denk aan het optimaliseren van de meta titels en beschrijvingen, het (her)schrijven van content, maar ook aan het verbeteren van de techniek en autoriteit.

Voor Deldense hebben we de website en webshop vernieuwd én geïntegreerd, waarbij we voor een geheel schone WordPress-installatie hebben gekozen. Als groothandel van automaterialen, gereedschappen en verbruiksmaterialen was de uitdaging om zowel de zakelijke klanten als particulieren aan te spreken. 

Ad Fontem omvat een mooi project, waarbij we de vrijheid hadden om een modern websiteontwerp te maken. Verder is alle content herschreven en heeft Young Motion professionele foto’s en (drone)video’s gemaakt. 

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn online vindbaarheid aan jullie uitbesteden, maar mijn website is niet meer up-to-date. Kan het dan alsnog?

Waarschijnlijk is het nodig om de website of webshop eerst een update te geven of te vernieuwen. Vooral wanneer wij de website niet zelf gebouwd hebben, is het lastig om de techniek 100% in orde te krijgen. Wij garanderen geen resultaten, maar wanneer de website/webshop nieuw is en wij deze zelf gebouwd hebben, is de kans op een succesvol resultaat groter.

Ik wil jullie nieuwe kantoor graag zien. Kan dit?

Ja, dat kan zeker! Kom gerust langs, dan doen we een bakje koffie. Liever een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook. Neem gerust contact met ons op!

Meer weten? Vraag het aan Erwin!

Wil je meer weten over SEO of over WordPress/WooCommerce? Neem dan vrijblijvend contact op met Luuk of Erwin voor meer informatie.

Interieurvormgeving: Carlijn Groot Zevert
Foto’s: Jeffrey Wegerink

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken