circle
circle

Wordpress website laten maken?

Een responsive WordPress website laten maken is bij Mediakanjers al mogelijk vanaf €1500,- mét een gebruiksvriendelijk WordPress CMS. Onze websites voldoen aan de eisen anno nu en werken perfect op jouw mobiele telefoon en tablet. Jouw eigen website is gemakkelijk te beheren dankzij het gebruiksvriendelijke beheerdersgedeelte.

Zo kan je de bezoekers van jouw website op de hoogte houden van het laatste nieuws en eenvoudig pagina’s of producten toevoegen. Naast dat je bij ons terecht kunt voor een functionele en modern vormgegeven WordPress website, ben je ook voor een nieuwe huisstijl, drukwerk of andere online en offline communicatie van harte welkom.

Wij maken impact door creatieve vormgeving en superstrakke websites met hands-on marketingervaring. Wij zetten onze skills in om die uitdaging aan te gaan!

Responsive WordPress website laten ontwerpen

Jouw WordPress website wordt door een van onze professionele vormgevers ontworpen. Maar een website met een mooie vormgeving leidt niet direct tot nieuwe klanten, daarom houden wij rekening met de conversiegerichtheid in het ontwerp. De website moet voldoende CTA’s (Call to Actions) bevatten die jouw bezoeker naar de juiste pagina sturen.

Je wilt immers dat je klanten contact opnemen, iets aanschaffen of een offerte aanvragen. Wil je juist een fris en modern WordPress design of wil je de oude huisstijl blijven behouden? Mediakanjers ontwerpt en bouwt graag een functionele website voor jou.

Wij ontwerpen en bouwen maatwerk WordPress websites die zowel in vormgeving als code perfect zijn. Hierbij werken wij niet met standaard templates of restricties in het ontwerp, maar maken wij een vertrouwde en unieke website voor elk mkb-bedrijf. Kies je voor Mediakanjers, dan is jouw website altijd mobile-proof, SEO ready en je kunt zelf de website onderhouden.

De kracht van Mediakanjers

  • WordPress website ontwerp door onze grafische vormgevers
  • Vormgevers, developers en marketeers in één team
  • Responsive website, geschikt voor Mobiele telefoon / Tablet / iPad
  • Eenvoudig te beheren d.m.v. WordPress CMS
  • Een vast contactpersoon
  • SEO/Fotografie diensten optioneel leverbaar

Een WordPress website laten bouwen door Mediakanjers

Een goede website is tegenwoordig veel meer dan slechts een online visitekaartje. Mensen oriënteren zich tegenwoordig bijna uitsluitend via het internet indien ze op zoek zijn naar een dienst of product. Aan de hand van de uitstraling, content en vertrouwen van een website maken ze de keuze om contact op te nemen of een offerte aan te vragen.

Wil je een goede website waarbij jezelf met een beetje verdieping zelf het een en ander kan aanpassen, dan moet je kiezen voor een CMS (Content Management System) die dit biedt. WordPress is zo’n systeem die relatief simpel in beheer is. Daarnaast is WordPress uitermate geschikt om je website goed te optimaliseren zodat jij ook hoger in Google komt.

Naast een goed CMS is het misschien nog veel belangrijker om een partij te vinden die goede, professionele maar vooral veilige websites kan bouwen. Mediakanjers uit Haaksbergen is zo’n partij.

Een WordPress website laten bouwen door Mediakanjers biedt jou als ondernemer alles wat je wilt; jij kan volledig jouw wensen van een website aangeven, en wij bouwen het. Daarnaast bouwen wij al onze websites responsive. Dat betekent dat jouw website ook optimaal werkt op tablet en mobiel. Dit is al heel belangrijk en wordt de komende jaren nog veel belangrijker.

Steeds meer mensen browsen namelijk op hun smartphone. En die WordPress website bouwen doen we tegen een zeer scherp tarief!

Wil jij een WordPress website laten bouwen?

Ben je overtuigd dat wij als Mediakanjers jouw gewenste wordpress website kunnen bouwen? Mooi! Dan moet je alleen nog contact opnemen om een afspraak te plannen, jouw wensen doorgeven en kunnen we beginnen met bouwen!

Wil je echter nog iets meer informatie voordat we jouw online aanwezigheid gaan professionaliseren… Dan kun je alsnog contact opnemen en kunnen we een vrijblijvende afspraak maken zodat je meer gevoel krijgt bij de partij Mediakanjers.

Eén ding kunnen we je al wel verklappen: Al onze klanten zijn uitermate tevreden met de WordPress website die ze hebben laten bouwen door ons. Benieuwd wie deze bedrijven zijn? Bekijk dan de referenties.

Decemberupdate 2020! 🎄🎁
Zomerupdate! 🚀🍦

Vrijblijvend intakegesprek?

Wij gaan graag met je in gesprek om jouw wensen voor een nieuwe website te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend en brengt geen verplichtingen met zich mee. Wij denken ook graag met je mee om jouw bedrijf online te boosten!
WordPress website laten maken – 053 – 478 61 47 | info@mediakanjers.nl

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken