circle
circle

Wordpress website laten maken?

Een responsive WordPress website laten maken is al mogelijk vanaf € 1500,- mét gebruiksvriendelijk WordPress CMS. Onze websites voldoen aan de eisen anno nu en werken perfect op uw mobiele telefoon en tablet. Uw eigen website is gemakkelijk te beheren dankzij het gebruiksvriendelijke beheerdersgedeelte. Zo kunt u de bezoekers van uw WordPress website op de hoogte houden van het laatste nieuws en eenvoudig pagina’s of producten toevoegen. Naast dat u bij ons terecht kunt voor een functionele en modern vormgegeven WordPress website, bent u ook voor een nieuwe huisstijl, drukwerk of andere online en offline communicatie van harte welkom.

Responsive WordPress website laten maken

Uw WordPress website wordt door een professionele vormgever ontworpen. Maar een website met een mooie vormgeving leidt niet direct tot nieuwe klanten, daarbij houden wij rekening met de conversiegerichtheid in het ontwerp. De website moet voldoende CTA’s (Call to Actions), bevatten die uw bezoeker naar de juiste pagina sturen. U wilt immers dat uw klanten contact opnemen, iets aanschaffen of een offerte aanvragen. Wilt u juist een fris en modern WordPress design of wilt uw oude huisstijl blijven behouden? Mediakanjers bouwt graag een functionele WordPress website voor u.

De kracht van Mediakanjers

  • WordPress design door onze grafische vormgevers
  • Responsive website, geschikt voor Mobiele telefoon / Tablet / iPad
  • Eenvoudig te beheren d.m.v. WordPress CMS
  • Een vast contactpersoon
  • SEO / Fotografie diensten optioneel leverbaar

Vrijblijvend intake gesprek?

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen voor een nieuwe website te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend en brengt geen verplichtingen met zich mee. Wij denken graag met u mee om uw bedrijf online te boosten!

WordPress website laten maken – 053 – 478 61 47 | info@mediakanjers.nl

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken