circle
circle

WooCommerce webshop laten maken

Wil je jouw huidige WooCommerce webshop laten vernieuwen? Of gaan wij aan de slag met het realiseren van je eerste webshop in WordPress? Bij ons kan je terecht voor écht maatwerk. Wij maken slimme, duurzame maatwerk WooCommerce webshops die zowel in vormgeving als code perfect zijn.

Onze vormgevers werken niet met standaard templates of restricties in het ontwerp, maar maken een vertrouwde en unieke webshop voor elk mkb-bedrijf. Onze shops zijn altijd mobile-proof, SEO-ready en gemakkelijk zelf te onderhouden. Zo kan je gemakkelijk zelf producten toevoegen of wijzigen en is het bijhouden van een blog ook mogelijk.

Decemberupdate 2020! 🎄🎁
Zomerupdate! 🚀🍦

WooCommerce webshop op maat

Wij bieden verschillende weboplossingen, omdat sommige webshops extra functionaliteiten nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan het automatiseren van een proces of een koppeling met een betaal-, boekhoud- of verzendsysteem.

In de meeste gevallen bestaat de oplossing al of kunnen wij met behulp van een kleine aanpassing voor een oplossing zorgen die past bij jouw organisatie. Wij nemen deze taak graag bij jou uit handen. Uiteraard overleggen we samen over de mogelijkheden, zodat de webshop echt van jou wordt.

Waarom Mediakanjers?

  • Een vast contactpersoon: zo blijf je op de hoogte van de status van jouw project
  • Grafisch ontwerpers, developers en marketeers in een team
  • SEO/fotografie optioneel mogelijk
  • Maatwerk: geen standaard templates, maar een uniek ontwerp
  • Diverse technische opties, zoals koppelingen en een strakke One step checkout
  • Mobile-first: jouw WooCommerce webshop is perfect geschikt voor mobiele telefoons en tablets
3 voordelen van animaties
Huisstijl handboek

WooCommerce ontwerp

Ons specialisme is vormgeving voor online en offline. Ons team bestaat uit grafische kanjers en praktische aanpakkers die vormgeving begrijpen. Van corporate tot abstract en alles wat daartussenin zit, is mogelijk om jouw project echt uniek te maken. Zo beschik jij straks over een unieke WooCommerce webshop.

Liever ook een geheel nieuwe huisstijl laten ontwerpen? Onze ervaren vormgevers zetten hun expertise graag voor je in!

Online en offline marketing

Naast dat wij jouw organisatie voorzien van een nieuwe webshop, zetten wij onze expertise op het gebied van marketing in. Zowel offline als online denken wij graag met je mee. Is er drukwerk nodig om jouw doelgroep te bereiken? Wij voorzien je graag van visitekaartjes, flyers, brochures, menukaarten of een geheel nieuwe huisstijl.

Onze marketeers houden digital marketing liever concreet met behulp van een praktische aanpak. Wij adviseren, bepalen de richting en onderweg stippelen we de route verder uit. Stap voor stap gaan we voor online succes!

Vrijblijvend kennismaken?

Neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs aan de Metaalstraat 18 in Haaksbergen. De koffie staat voor je klaar. Ben je benieuwd naar ons werk? Bekijk onze uitgewerkte cases voor een duidelijke impressie.

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! 🕒
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl 🚀