circle
circle

Huisstijl Hengelo

Is uw bedrijf of organisatie gevestigd in Hengelo of omgeving en bent u op zoek naar een professionele uitstraling waarmee u boven het maïsveld uitsteekt. Mediakanjers kan u hierbij helpen. Een professionele huisstijl is onmisbaar voor een bedrijf of organisatie om uw product of dienst goed te laten landen bij uw doelgroep.

Mediakanjers voor een nieuwe huisstijl in Hengelo

Bent u net begonnen met uw bedrijf in Hengelo of omgeving en bent u nog zoekende naar hoe u uw bedrijf wilt presenteren? Mediakanjers heeft veel ervaring in het ontwikkelen van huisstijl. Op basis van uw wensen en diensten / producten die uw bedrijf aanbiedt ontwikkelt Mediakanjers een passende huisstijl. Mediakanjers kan uw daarnaast ook van dienst zijn bij het ontwerpen en realiseren van specifieke offline of online uitingen. Of het nu gaat om een banner voor een beurs of een nieuwe website, Mediakanjers is de partij voor u.

Huisstijl met een visie

Een nieuw visitekaartje of enveloppen met uw logo erop zijn leuk, maar een goede huisstijl omvat meer dan alleen dat. De huisstijl moet een doorvertaling zijn van de visie. Alle (communicatie)uitingen moeten daar aan voldoen. Op deze manier communiceer je namelijk richting je doelgroep / klanten een eenduidig verhaal en werk je op een solide manier aan je eigen merk. Het klinkt wellicht wat zweverig, maar een goede huisstijl die aansluit bij de visie van een organisatie is een zeer belangrijk onderdeel van een merkstrategie. Daarnaast dient een goede huisstijl ook vertrouwen te wekken bij de doelgroep.

Waarom huisstijl in Hengelo bij Mediakanjers?

  • Een huisstijl die past bij uw bedrijf en aanspreekt bij u doelgroep
  • Ontwerp door professionele vormgevers
  • Uw huisstijl wordt pas opgeleverd na uw goedkeuring
  • Passie voor het creatief communiceren van uw boodschap

Vrijblijvend gesprek aanvragen over Huisstijl in Hengelo?

Neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs aan de Metaalstraat 18 in Haaksbergen. De koffie staat voor u klaar! Bent u benieuwd naar ons werk? Bekijk dan eens ons pas gerealiseerde drukwerk.

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken