circle
circle

Huisstijl Hengelo

Is jouw bedrijf of organisatie gevestigd in Hengelo of omgeving en bent je op zoek naar een professionele uitstraling waarmee je boven het maïsveld uitsteekt? Mediakanjers kan je hierbij helpen. Een professionele huisstijl is onmisbaar voor een bedrijf of organisatie om jouw product of dienst goed te laten landen bij jouw doelgroep.

Mediakanjers voor een nieuwe huisstijl in Hengelo

Ben je net begonnen met jouw bedrijf in Hengelo of omgeving en ben je nog zoekende naar hoe je jouw bedrijf wilt presenteren? Mediakanjers heeft veel ervaring in het ontwikkelen van huisstijlen. Op basis van jouw wensen en diensten/producten die jouw bedrijf aanbiedt, ontwikkelt Mediakanjers een passende huisstijl. Wij kunnen je daarnaast ook van dienst zijn bij het ontwerpen en realiseren van specifieke offline of online uitingen. Of het nu gaat om een banner voor een beurs of een nieuwe website, Mediakanjers is de partij voor jou!

Magazine Domijn
Magazine laten ontwerpen

Huisstijl met een visie

Een nieuw visitekaartje of enveloppen met jouw logo erop zijn leuk, maar een goede huisstijl omvat meer dan alleen dat. De huisstijl moet een doorvertaling zijn van de visie. Alle (communicatie)uitingen moeten daar aan voldoen. Op deze manier communiceer je namelijk richting je doelgroep/klanten een eenduidig verhaal en werk je op een solide manier aan je eigen merk. Het klinkt wellicht wat zweverig, maar een goede huisstijl die aansluit bij de visie van een organisatie is een zeer belangrijk onderdeel van een merkstrategie. Daarnaast dient een goede huisstijl ook vertrouwen te wekken bij de doelgroep.

Grafisch vormgever
Grafisch vormgever

Waarom een huisstijl in Hengelo van Mediakanjers?

Ons team bestaat uit kanjers met elk hun eigen skills, specialiteiten en dosis humor. Wij werken altijd met plezier samen om van jouw project een succes te maken.

  • Een huisstijl die past bij jouw bedrijf en aanspreekt bij de doelgroep
  • Ontwerp door professionele vormgevers
  • De huisstijl wordt pas opgeleverd na jouw goedkeuring
  • Passie voor het creatief communiceren van jouw boodschap

Vrijblijvend gesprek aanvragen over jouw huisstijl in Hengelo?

Neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs aan de Metaalstraat 18 in Haaksbergen. De koffie staat voor je klaar! Ben je benieuwd naar ons werk? Bekijk dan eens ons pas gerealiseerde drukwerk.

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! 🕒
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl 🚀