circle
circle

Luxe drukwerk laten maken

Ben je op zoek naar luxe drukwerk dat perfect aansluit bij jouw wensen en huisstijl? Wil je graag opvallen in de massa? Bij Mediakanjers zorgen wij ervoor dat jouw boodschap op de juiste manier overkomt bij potentiële klanten. Zo maak je pas echt indruk met jouw bedrijf.

Met een mooi design springt jouw flyer of visitekaartje er extra uit en blijft de boodschap langer hangen bij degenen die het hebben gezien. Wij zijn een full-service reclamebureau met een passie voor online en offline communicatie. In korte tijd heeft Mediakanjers zich ontwikkeld tot een volwaardig reclamebureau.

Mediakanjers: sterk in media!

Mediakanjers voor al jouw luxe drukwerk

Heb je nieuwe brochures nodig of sta je binnenkort op een beurs? Het is dan belangrijk dat je opvalt tussen andere standhouders. Denk hierbij aan ontwerpen van spandoeken of roll-up banners.

Wij zorgen ervoor dat jouw huisstijl consistent terugkomt in al je communicatiemiddelen. Als je bijvoorbeeld een nieuwe WordPress-website bij ons afneemt, is het belangrijk dat jouw briefpapier, visitekaartje en reclamemateriaal verspreid worden in dezelfde stijl.

Onze grafische kanjers denken graag met je mee over de mogelijkheden die we kunnen bieden voor jouw onderneming. Door goed vormgegeven drukwerk breng je de juiste boodschap naar buiten. Hoe je ook wilt presenteren, Mediakanjers is er om met je mee te denken.

Waarom kiezen voor drukwerk bij Mediakanjers?

Doeboek ROC van Twente
Doeboek ROC van Twente

Ontwerp van logo en huisstijl

Wil je bijvoorbeeld (ook) een nieuw logo laten ontwerpen? Onze grafische kanjers gaan graag voor je aan de slag. In de afbeelding hiernaast kan je zien hoe het logo van E. van Wijk is vernieuwd.

Simplicity, modern en tóch trouw zijn aan de uitstraling van het originele logo dat al 70 jaar lang te zien is op de weg. Een nieuw embleem in het logo was de start van een compleet nieuwe corporate uitstraling.

Logo ontwerp
Logo ontwerp E. van Wijk

Meer weten over luxe drukwerk?

Wil je een vrijblijvend gesprek aanvragen over luxe drukwerk? Neem gerust contact met ons op of kom langs op Metaalstraat 18 in Haaksbergen. De koffie staat voor je klaar! Ben je benieuwd naar ons recent gerealiseerde drukwerk? Bekijk onze cases.
Liever bij jou op locatie kennismaken? Wij komen graag naar je toe.

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! 🕒
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl 🚀