circle
circle

Internetbureau Haaksbergen

Op zoek naar een internetbureau die u kan ondersteunen bij zowel grafische werkzaamheden als ontwerp van een (nieuwe) huisstijl, het realiseren van een nieuwe website of ondersteuning bij online marketingwerkzaamheden? Dan zijn wij de juiste partij om in te schakelen.

Mediakanjers bestaat uit een dynamisch jong team die snel schakelt en wegblijft van dure en nietszeggende strategiesessies. Een Twentse nuchtere aanpak met snelle resultaten.

Een internetbureau met meer dan leuke plaatjes

Bij ons krijg je meer dan alleen een leuk ontworpen logo of website. Wij kijken naar de identiteit van uw bedrijf, hetgeen wat u wilt uitstralen en de doelgroep die bereikt moet worden. Op basis van deze 3 elementen vormen wij een communicatieboodschap die het uiteindelijke ontwerp vervolgens moet uitdragen.

Uw internetbureau in Haaksbergen en omgeving

Ons internetbureau is gesitueerd in Haaksbergen. Dit betekent echter niet dat wij alleen klanten uit Haaksbergen bedienen. Het digitaal werken biedt het voordeel dat we plaats-onafhankelijk te werk gaan.

Voordelen van ons internetbureau in Haaksbergen

  • Uitgebreid dienstenpakket: Huisstijl, webdesign, sign- en drukwerk en meer
  • Ontwerp en realisatie door bevlogen professionals
  • Hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven
  • Passie voor het creatief communiceren van uw boodschap

Vrijblijvend gesprek in Haaksbergen?

Neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs aan de Metaalstraat 18 in Haaksbergen. De koffie staat voor u klaar! Bent u benieuwd naar ons werk? Bekijk dan eens ons pas gerealiseerde opdrachten.

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! 🕒
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl 🚀