circle
circle

Huisstijl laten ontwerpen

Wil je een nieuwe huisstijl laten ontwerpen voor jouw organisatie? Wanneer de oude huisstijl niet meer bij het huidige bedrijf past, is het tijd voor vernieuwing. Dat kan je zeker aan onze ervaren grafische talenten overlaten.

Wij helpen je met een professionele huisstijl, waarmee je vertrouwen opwekt bij de klant. Daarnaast zorgt het voor herkenbaarheid, wat onmisbaar is voor jouw bedrijf of organisatie. Ook zal jouw product of dienst beter landen bij de doelgroep.

Ons doel? Jouw bedrijf of project tastbaar maken met een unieke, aantrekkelijke huisstijl. Het gaat hierbij niet alleen om online uitingen, maar ook om kwalitatief print- en drukwerk. In het geweld van online verkeer kunnen we echt het verschil maken.

Door onze ervaring en DTP skills te combineren met moderne en nieuwe invloeden maken wij jouw huisstijl uniek en speciaal.

Huisstijl laten ontwerpen door Mediakanjers

Jouw huisstijl laten ontwerpen door Mediakanjers? Wij zijn gespecialiseerd in vormgeving voor online én offline. Wij beschikken over een ervaren team van grafische kanjers en praktische aanpakkers die vormgeving snappen. Van corporate tot abstract, en alles wat daar tussenin zit om jouw project bijzonder te maken.

Logo’s, flyers, brochures, magazines en menukaarten, maar ook sleeves, doeboeken en visitekaartjes: alles komt bij onze grafische vormgevers regelmatig voorbij. Ons werk gaat verder dan het ontwerpen van plaatjes: wij denken met je mee als het gaat om de doelgroep en op het gebied van communicatie.

Bij het creëren van een reclame-uiting is communicatie vele malen belangrijker dan simpelweg een ontwerp. Raakt het de doelgroep daadwerkelijk? Past deze uiting wel bij jouw organisatie? Op welke manier kunnen we ervoor zorgen dat de boodschap optimaal wordt overgebracht?

Dit zijn slechts enkele vragen waar wij ons mee bezighouden gedurende het hele proces van het ontwerpen en ontwikkelen van reclame-uitingen. Onze meerwaarde als reclamebureau ligt dan ook voornamelijk in het juist invullen van deze aspecten.

De voordelen van Mediakanjers

  • Uitgebreid dienstenpakket: huisstijl, webdesign, sign- en drukwerk, online marketing en meer
  • Ontwerp en realisatie door bevlogen professionals
  • Hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven
  • Passie voor het creatief communiceren van de boodschap van jouw organisatie
  • Concrete en heldere aanpak

Logo en huisstijl laten ontwerpen

Ontwerpen onze grafische kanjers een nieuwe huisstijl voor jouw organisatie, dan betreft het niet per se een nieuw logo. Wil je ook een vernieuwd logo door ons laten ontwerpen? Ook hier zetten onze toppers hun expertise in, zodat je naast een nieuwe huisstijl ook over een nieuw logo beschikt.

Logo ontwerp
Logo ontwerp E. van Wijk

Nieuwe corporate huisstijl voor E. van Wijk

Een huisstijl met logo laten ontwerpen behoort zeker tot de mogelijkheden. Hieronder zie je het nieuwe logo voor E. van Wijk.  Voor E. van Wijk werden wij in eerste instantie gevraagd voor het ontwerpen van een nieuw embleem voor in het bestaande logo.

Inmiddels zijn wij dé mediapartner en verantwoordelijk voor de gehele corporate uitstraling van E. van Wijk, en die wij een flinke upgrade hebben gegeven.

Vrijblijvend gesprek in Haaksbergen?

Meer weten over het laten ontwerpen van een huisstijl? Neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs aan de Metaalstraat 18 in Haaksbergen. De koffie staat zo voor je klaar. Ben je benieuwd naar ons werk? Bekijk dan eens onze recent gerealiseerde opdrachten. Wil je liever bij jou op locatie afspreken? Dat behoort ook tot de mogelijkheden!

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! 🕒
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl 🚀