circle
circle

Menukaart laten ontwerpen

Heb je een horecagelegenheid en wil je een menukaart laten ontwerpen? Dat kan bij Mediakanjers! Mediakanjers is een landelijk opererend reclamebureau die je volledig kan ondersteunen bij grafisch werk zoals het laten ontwerpen van een menukaart.

Een menukaart met een gedachte

Bij Mediakanjers kijken we verder een leuk ontwerpje maken voor een menukaart. We houden rekening met de ambitie van de ondernemer, de doelgroep en de uitstraling van het restaurant. Daarnaast denken we ook graag mee met de indeling van een menukaart. Welk gerecht wil je bijvoorbeeld graag veel verkopen? Hier houden we vervolgens rekening mee met het maken van een menukaart.

Menukaart Aimo
Menukaart De Kornuiten
Menukaart dranken

Waarom een menukaart laten maken bij Mediakanjers?

Ons doel? Jouw gerechten tastbaar maken met uniek aantrekkelijk drukwerk. In het geweld van online verkeer is kwalitatief print- en drukwerk populair. Door onze ervaring en DTP skills te combineren met moderne en nieuwe invloeden maken wij jouw menukaarten altijd speciaal.

  • Uitgebreid dienstenpakket: huisstijl, webdesign, sign- en drukwerk en meer
  • Ontwerp en realisatie door bevlogen professionals
  • Hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven
  • Passie voor het creatief communiceren van jouw boodschap
Menukaart Mediakanjers

Vrijblijvend intakegesprek?

Neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs aan de Metaalstraat 18 in Haaksbergen. De koffie staat voor  je klaar! Ben je benieuwd naar ons werk? Bekijk dan eens ons pas gerealiseerde opdrachten.

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken