circle
circle

Wordpress website laten bouwen

Een goede website is tegenwoordig veel meer dan slechts een online visitekaartje. Mensen oriënteren zich tegenwoordig bijna uitsluitend via het internet indien ze op zoek zijn naar een dienst of product. Aan de hand van de uitstraling, content en vertrouwen van een website maken ze de keuze om contact op te nemen of een offerte aan te vragen.

Een WordPress website laten bouwen door Mediakanjers

Wil je een goede website waarbij jezelf met een beetje verdieping zelf het een en ander kan aanpassen, dan moet je kiezen voor een CMS (Content Management System) die dit biedt. WordPress is zo’n systeem die relatief simpel in beheer is. Daarnaast is WordPress uitermate geschikt om je website goed te optimaliseren zodat jij ook hoger in Google komt.

Naast een goed CMS is het misschien nog veel belangrijker om een partij te vinden die goede, professionele maar vooral veilige websites kan bouwen. Mediakanjers uit Haaksbergen is zo’n partij. Een wordpress website laten bouwen door Mediakanjers biedt jou als ondernemer alles wat je wilt; jij kan volledig jouw wensen van een website aangeven, en wij bouwen het. Daarnaast bouwen wij al onze websites responsive. Dat betekent dat jouw website ook optimaal werkt op tablet en mobiel. Dit is al heel belangrijk en wordt de komende jaren nog veel belangrijker. Steeds meer mensen browsen namelijk op hun smartphone. En die WordPress website laten bouwen doen we tegen een zeer scherp tarief!

Wil jij een WordPress website laten bouwen?

Ben je overtuigd dat wij als Mediakanjers jouw gewenste WordPress website kunnen bouwen? Mooi! Dan moet je alleen nog contact opnemen om een afspraak te plannen, jouw wensen doorgeven en kunnen we beginnen met bouwen!

Wil je echter nog iets meer informatie voordat we jouw online aanwezigheid gaan professionaliseren… Dan kun je alsnog contact opnemen en kunnen we een vrijblijvende afspraak maken zodat je meer gevoel krijgt bij de partij Mediakanjers.

Eén ding kunnen we je al wel verklappen: Al onze klanten zijn uitermate tevreden met de WordPress website die ze hebben laten bouwen door ons. Benieuwd wie deze bedrijven zijn? Bekijk dan de referenties.

Website Kromhof
Website Honeycell
Deldense website

Wil jij een responsive wordpress design website?

Dus wil jij als ondernemer / bedrijf niet achterblijven; kies dan voor een website ontworpen en gebouwd door Mediakanjers. Wij bieden professionele mooie en vooral veilige wordpress design websites, waarbij jouw boodschap en merk perfect aansluit bij je doelgroep voor een zeer scherp tarief.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

Website Domusdoor
Website E. van Wijk

Vrijblijvend intake gesprek?

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen voor een nieuwe website te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend en brengt geen verplichtingen met zich mee. Wij denken graag met u mee om uw bedrijf online te boosten!

053 – 478 61 47 | info@mediakanjers.nl

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! 🕒
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl 🚀