circle
circle

Huisstijl Enschede

Is uw bedrijf of organisatie gevestigd in Enschede of omgeving en wilt u graag boven het maïsveld uitsteken? Mediakanjers kan u hierbij helpen. Met een professionele en passende huisstijl zorgt u ervoor dat uw bedrijf de uitstraling krijgt die past bij uw product of dienst en uw doelgroep zal aanspreken.

Mediakanjers voor een nieuwe huisstijl in Enschede

Bent u net begonnen met uw bedrijf in Enschede of omgeving en bent u nog zoekende naar hoe u uw bedrijf wilt presenteren? Mediakanjers heeft veel ervaring in het ontwikkelen van huisstijl. Op basis van het bedrijf, het product/dienst en de uitstraling die u wenst wordt een huisstijl ontwikkelt die gebruikt wordt voor al uw offline en online uitingen. Mediakanjers kan uw overigens ook van dienst zijn bij het ontwerpen en realiseren van specifieke offline of online uitingen. Of het nu gaat om een banner voor een beurs of een nieuwe website, Mediakanjers is de partij voor u.

Meer dan een visitekaartje en briefpapier

Een goede huisstijl omvat meer dan alleen een nieuw visitekaartje of briefpapier met het logo erop. Een huisstijl vormt de basis voor alle (communicatie)uitingen van de organisatie. De huisstijl moet een doorvertaling zijn van de visie. Dat klinkt wellicht wat zweverig, maar het vormt een belangrijk onderdeel van de organisatie. Het is namelijk hetgeen wat je uitstraalt naar leveranciers en je doelgroep. Die uitstraling moet kloppen met hetgeen wat de organisatie aanbiedt. En nog belangrijker, het moet vertrouwen geven.

Naast het ontwikkelen van een huisstijl kan Mediakanjers ook ondersteuning bieden bij de realisatie van overige online en offline communicatie-uitingen. Denk hierbij aan webdesign, beursmateriaal, brochures of flyers. Daag ons gerust uit!

Waarom huisstijl in Enschede bij Mediakanjers?

  • Een huisstijl die past bij uw bedrijf en aanspreekt bij u doelgroep
  • Ontwerp door professionele vormgevers
  • Uw huisstijl wordt pas opgeleverd na uw goedkeuring
  • Passie voor het creatief communiceren van uw boodschap

Vrijblijvend gesprek aanvragen over Huisstijl in Enschede?

Neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs aan de Metaalstraat 18 in Haaksbergen. De koffie staat voor u klaar! Bent u benieuwd naar ons werk? Bekijk dan eens ons pas gerealiseerde drukwerk.

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! 🕒
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl 🚀