circle
circle

Huisstijl Enschede

Is jouw bedrijf of organisatie gevestigd in Enschede of omgeving en wil je graag boven het maaiveld uitsteken? Mediakanjers kan je hierbij helpen. Met een professionele en passende huisstijl zorg je ervoor dat jouw bedrijf de uitstraling krijgt die past bij jouw product of dienst en jouw doelgroep zal aanspreken.

Mediakanjers voor een nieuwe huisstijl in Enschede

Ben je net begonnen met jouw bedrijf in Enschede of omgeving en ben je nog zoekende naar hoe je jouw bedrijf wilt presenteren? Mediakanjers heeft veel ervaring in het ontwikkelen van huisstijlen. Op basis van het bedrijf, het product/dienst en de uitstraling die je wenst, wordt een huisstijl ontwikkeld die gebruikt wordt voor al uw offline en online uitingen.

Wij kunnen je overigens ook van dienst zijn bij het ontwerpen en realiseren van specifieke offline of online uitingen. Of het nu gaat om een banner voor een beurs of een nieuwe website, Mediakanjers is de partij voor jou!

Meer dan een visitekaartje en briefpapier

Een goede huisstijl omvat meer dan alleen een nieuw visitekaartje of briefpapier met het logo erop. Een huisstijl vormt de basis voor alle (communicatie)uitingen van de organisatie. De huisstijl moet een doorvertaling zijn van de visie. Dat klinkt wellicht wat zweverig, maar het vormt een belangrijk onderdeel van de organisatie. Het is namelijk hetgeen wat je uitstraalt naar leveranciers en je doelgroep. Die uitstraling moet kloppen met hetgeen wat de organisatie aanbiedt. En nog belangrijker, het moet vertrouwen geven.

Naast het ontwikkelen van een huisstijl kan Mediakanjers ook ondersteuning bieden bij de realisatie van overige online en offline communicatie-uitingen. Denk hierbij aan webdesign, beursmateriaal, brochures of flyers. Daag ons gerust uit!

Waarom een huisstijl in Enschede bij Mediakanjers laten realiseren?

  • Een huisstijl die past bij jouw bedrijf en aanspreekt bij de doelgroep
  • Ontwerp door professionele vormgevers
  • Jouw huisstijl wordt pas opgeleverd na goedkeuring
  • Passie voor het creatief communiceren van jouw boodschap
Magazine Domijn
Magazine laten ontwerpen

Vrijblijvend gesprek aanvragen over Huisstijl in Enschede?

Neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs aan de Metaalstraat 18 in Haaksbergen. De koffie staat voor je klaar! Ben je benieuwd naar ons werk? Bekijk dan eens ons pas gerealiseerde drukwerk.

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! 🕒
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl 🚀