circle
circle

Huisstijl Twente

Is jouw huisstijl aan vernieuwing toe? Of ben je net gestart en wil je een huisstijl die professionaliteit en vertrouwen uitstraalt? Mediakanjers uit Twente (Haaksbergen) kan je hier uitstekend bij helpen. Een professionele huisstijl wekt immers vertrouwen bij de klant en is onmisbaar voor jouw bedrijf of organisatie om jouw product of dienst goed te laten landen bij de doelgroep.

Nieuwe huisstijl en gevestigd in Twente? Mediakanjers!

Mediakanjers heeft veel ervaring met het ontwikkelen van huisstijlen. Inmiddels hebben wij voor meer dan 175 bedrijven en organisaties in Twente (en omgeving!) een nieuwe huisstijl ontwikkeld of bestaande gemoderniseerd. Op basis van jouw wensen en het diensten/productaanbod ontwerpen en ontwikkelen wij een passende huisstijl.

Wij doen echter veel meer dan alleen het ontwikkelen van huisstijlen. Ook webdesign, het ontwerpen van (online) banners en spandoeken zijn diensten die wij aanbieden. Je kunt bij ons terecht voor al uw wensen op het gebied van online- en offline reclame-uitingen.

Denk bijvoorbeeld ook aan menukaarten, brochures en infographics. Wij zorgen er graag voor dat de huisstijl in alle online en offline communicatiemiddelen wordt doorgevoerd. Wil je iets unieks laten maken, zoals een doeboek of een magazine? Ook dan staan onze kanjers voor je klaar. Het resultaat: een unieke, herkenbare huisstijl. 

Waarom Mediakanjers voor een huisstijl?

  • Een huisstijl die past bij jouw bedrijf en aanspreekt bij de doelgroep
  • Ontwerp door professionele vormgevers
  • De huisstijl wordt pas opgeleverd na jouw goedkeuring
  • Passie voor het creatief communiceren van de boodschap
Magazine Domijn
Magazine laten ontwerpen

Vrijblijvend gesprek in Haaksbergen?

Neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs aan de Metaalstraat 18 in Haaksbergen. De koffie staat voor je klaar! Ben je benieuwd naar ons werk? Bekijk dan eens ons pas gerealiseerde drukwerk.

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! 🕒
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl 🚀