circle
circle

Magazine laten ontwerpen

Ben je van plan een magazine uit te brengen en heb je een partij nodig die je kan helpen bij het ontwerpen van het magazine? Mediakanjers is de partij voor jou. Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen van zowel online magazines als magazines geschikt voor print.

Verschillende soorten ontwerpen magazine

Een magazine kan in verschillende vormen komen. Wil je bijvoorbeeld een personeelsblad uitbrengen waarin je jouw medewerkers op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen binnen de organisatie?

Of is het een lifestyle magazine waarmee je je meer naar buiten wilt richten en meer fans, volgers en klanten wilt genereren? Bij Mediakanjers hebben wij veel ervaring met verschillende communicatie-uitingen en doeleinden.

Een magazine in jouw eigen huisstijl

Een magazine moet als elk ander communicatiemiddel de juiste boodschap overdragen. Van essentieel belang hierbij is de vormgeving die het magazine uiteindelijk krijgt. De juiste huisstijl, vormgeving, gebruikte afbeeldingen/foto’s en typografie kan een magazine maken of kraken. Bij Mediakanjers hoef jij je hierover geen zorgen te maken. Wij weten wat jouw doelgroep aanspreekt.

Waarom een magazine laten maken bij Mediakanjers?

  • Uitgebreid dienstenpakket: huisstijl, webdesign, sign- en drukwerk en meer
  • Ontwerp en realisatie door bevlogen professionals
  • Hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven
  • Passie voor het creatief communiceren van jouw boodschap
Magazine Domijn
Magazine laten ontwerpen

Vrijblijvend gesprek aanvragen voor een magazine?

Neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs aan de Metaalstraat 18 in Haaksbergen. De koffie staat voor je klaar! Ben je benieuwd naar ons werk? Bekijk dan eens ons pas gerealiseerde drukwerk.

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! 🕒
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl 🚀