circle
circle

Magazine laten ontwerpen

Bent u van plan een magazine uit te brengen en heeft u een partij nodig die u kan helpen bij het ontwerpen van het magazine? Mediakanjers is de partij voor u. Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen van zowel online magazines als magazines geschikt voor print.

Verschillende soorten ontwerpen magazine

Een magazine kan in verschillende vormen komen. Wilt u bijvoorbeeld een personeelsblad uitbrengen waarin u uw personeel op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen binnen de organisatie? Of is het een lifestyle magazine die uw bedrijf naar buiten wilt richten en hiermee meer fans, volgers en klanten wilt genereren? Bij Mediakanjers hebben wij veel ervaring met verschillende communicatie-uitingen en doeleinden.

Een magazine in uw eigen huisstijl

Een magazine moet als elk ander communicatiemiddel de juiste boodschap overdragen. Van essentieel belang hierbij is de vormgeving die het magazine uiteindelijk krijgt. De juiste vormgeving, gebruikte afbeeldingen / foto’s en typografie kan een magazine maken of kraken. Bij Mediakanjers hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. Wij weten wat uw doelgroep aanspreekt.

Waarom een magazine laten maken bij Mediakanjers?

  • Uitgebreid dienstenpakket: Huisstijl, webdesign, sign- en drukwerk en meer
  • Ontwerp en realisatie door bevlogen professionals
  • Hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven
  • Passie voor het creatief communiceren van uw boodschap

Vrijblijvend gesprek aanvragen voor een magazine?

Neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs aan de Metaalstraat 18 in Haaksbergen. De koffie staat voor u klaar! Bent u benieuwd naar ons werk? Bekijk dan eens ons pas gerealiseerde drukwerk.

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! 🕒
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl 🚀