circle
circle

Webdesign Twente

Al meer dan vijf jaar levert Mediakanjers verschillende (online) diensten als webdesign in Twente en ver daar buiten. Kort gezegd ontwerpen, ontwikkelen en realiseren wij alles om uw boodschap zo goed mogelijk over te brengen bij uw doelgroep. Denk hierbij aan het bouwen van websites, ontwikkelen van huisstijl of het realiseren van een banner of stand voor bijvoorbeeld een beurs.

Webdesign Twente voor een eerlijke prijs

Een heldere prijs en transparantie in het proces; precies zoals elke Tukker het graag wil. Geen bijkomende kosten als het later toch wat langer blijkt te duren dan begroot… Gewoon een vaste prijs voor een goede professionele website die uw online boodschap perfect overbrengt bij uw doelgroep.

Er is veel aanbod aan webdesign in Twente waardoor het lastig wordt om een keuze te maken. Klanten kiezen voor ons omdat we de boodschap van de klant perfect kunnen combineren met een professioneel, modern responsive webdesign met uw boodschap. Uw website werkt dus ook perfect op tablet en smartphone. Daarnaast bouwen wij al onze websites met het WordPress CMS. WordPress heeft als voordeel het eenvoudig is onderhoud. Dat betekent dat u niet voor elke aanpassing ons hoeft in te schakelen, maar een eigen vrijheid hebt.

Meer bezoekers uit je nieuwe website halen

Een nieuwe professionele website kan een behoorlijke investering zijn. En die investering wil je graag terugverdienen. Het terugverdienen gebeurt op het moment dat je meer verkopen, bestellingen, offerte aanvragen of contact-aanvragen via je website genereert. Daarvoor heb je website bezoekers nodig. Deze nieuwe bezoekers bereik je door de inzet van online marketing. Denk hierbij aan zoekmachine optimalisatie (SEO) om hoger in Google te komen, online advertenties, Social media of e-mailmarketing. Mediakanjers levert naast webdesign ook online marketing diensten aan zodat we samen meer resultaat uit je website halen.

Ook een nieuwe huisstijl of drukwerk nodig?

Ons werkgebied is breed: Van startende ondernemers tot ondernemingen die meer dan honderd jaar werkzaam zijn in hun vakgebied. Bent u een startende ondernemer en bent u op zoek naar een responsive webdesign in Twente of omgeving, dan bent u bij Mediakanjers aan het juiste adres. Wij bouwen een website die geheel past bij uw bedrijf. Ons werk gaat verder dan het bouwen van websites, zo vindt u bij ons alles onder één dak: een nieuwe huisstijl, drukwerk en reclame zoals visitekaartjes, folders of rol banners.

Deldense website
Website Kromhof

De kracht van webdesign in Twente door Mediakanjers:

  • Professionele vormgeving door onze grafisch vormgevers
  • Responsive website, geschikt voor mobiele telefoon, tablet en iPad
  • Eenvoudig zelf te beheren d.m.v. WordPress CMS
  • Een vast contactpersoon voor al uw vragen
  • SEO / Fotografie diensten zijn optioneel leverbaar

Vrijblijvend op gesprek voor webdesign in Twente? Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen voor uw nieuwe website te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend, zonder dat u ook daadwerkelijk verplicht bent om onze diensten af te nemen. De koffie bij Mediakanjers staat voor u klaar!

Website Honeycell
Hydynamic

Vrijblijvend intake gesprek?

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen voor een nieuwe website te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend en brengt geen verplichtingen met zich mee. Wij denken graag met u mee om uw bedrijf online te boosten!

053 – 478 61 47 | info@mediakanjers.nl

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! 🕒
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl 🚀