circle
circle

Internetbureau Overijssel

Ben je op zoek naar een internetbureau in Overijssel die je kan helpen bij grafische werkzaamheden zoals het ontwerp van een (nieuwe) huisstijl, het realiseren van een website of (online) marketingwerkzaamheden? Mediakanjers kan hierbij helpen.

Mediakanjers bestaat uit een multidisciplinair team van grafische vormgevers, programmeurs en marketingexperts. Wij schakelen snel en blijven weg van veel te lange strategiesessies. Een nuchtere Twentse aanpak… Daar staan wij voor.

Doeboek ROC van Twente
Doeboek ROC van Twente

Resultaatgericht internetbureau in Overijssel

Ons doel is niet het opleveren van een leuk uitziende website of huisstijl. Wij kijken verder dan alleen het plaatje. Wij willen resultaat. Voor ons en voor onze klanten. Wij kijken hierbij naar de identiteit van jouw organisatie, hetgeen wat je wilt uitstralen en welke boodschap je wilt overbrengen. Deze drie elementen komen samen tot een uiteindelijke communicatie-uiting.

Ons internetbureau is gesitueerd in Haaksbergen, Overijssel. Dit betekent echter niet dat wij alleen klanten uit Haaksbergen bedienen. Het digitaal werken biedt het voordeel dat we plaats-onafhankelijk te werk gaan en elke organisatie in Overijssel of daarbuiten kunnen bedienen.

Voordelen van ons internetbureau in Haaksbergen, Overijssel

  • Uitgebreid dienstenpakket: Huisstijl, webdesign, sign- en drukwerk en meer
  • Ontwerp en realisatie door bevlogen professionals
  • Hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven
  • Passie voor het creatief communiceren van jouw boodschap
Huisstijl handboek
Vormgeving en drukwerk

Waarom kiezen voor Mediakanjers?

  • Professionele vormgeving door onze grafisch vormgevers
  • Responsive website, geschikt voor mobiele telefoons, tablets en iPads.
  • Eenvoudig te beheren d.m.v. WordPress CMS
  • Een vast aanspreekpunt
  • SEO/Fotografie diensten optioneel leverbaar
  • Onze kanjers werken samen met organisaties in Overijssel (Twente) en de Achterhoek. Van Hengelo tot Enschede en van Borne tot Doetinchem: zowel offline als online kom je ons werk zeker tegen!
Menukaart Mediakanjers

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Wij gaan graag met je in gesprek om jouw wensen te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend en brengt geen verplichtingen met zich mee. Wij denken graag met je mee om jouw bedrijf online te boosten!

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! 🕒
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl 🚀