circle
circle

Reclamebureau Almelo

Wens je een nieuwe website, huisstijl of drukwerk en ben je hiervoor op zoek naar een modern reclamebureau nabij Almelo? Wij zijn Mediakanjers: ijzersterk in digital en design. Mediakanjers bestaat uit een jonge, dynamische club professionals.

Onze kanjers zetten hun skills in om je te voorzien van een responsive website, aantrekkelijk drukwerk en professioneel reclame- en promotiemateriaal. Wij hebben alle kennis in huis en zijn gespecialiseerd in vormgeving voor online en offline.

Denk aan uniek en aantrekkelijk drukwerk, waarbij wij onze ervaring en DTP-skills combineren, natuurlijk aan de hand van jouw wensen en met het gebruik van moderne en nieuwe invloeden, zorgen wij ervoor dat jouw project altijd speciaal wordt.

Full-service reclamebureau nabij Almelo

In de regio Almelo (en daarbuiten) staat reclamebureau Mediakanjers bekend als een betrouwbare partner op het gebied van webdesign, huisstijlen en print.

Wij ontwerpen niet alleen een logo of een leuk plaatje, maar zorgen ervoor dat het gewenste reclamemiddel, ongeacht of het een website, logo of visitekaartje is, de juiste boodschap overbrengt aan de doelgroep.

Alles communiceert met elkaar: kleur, vormgeving, typografie en tekst. Dit vormt de perfecte mix om de boodschap zo effectief mogelijk bij de doelgroep te laten landen. Als reclamebureau nabij Almelo werken wij met uiteenlopende bedrijven, organisaties, gemeenten, scholengemeenschappen en woningcorporaties samen.

Ondanks dat de doelgroepen sterk van elkaar verschillen, weten onze grafische kanjers telkens weer de juiste snaar te raken.

Waarom kiezen voor Mediakanjers?

Magazine laten ontwerpen
Magazine Domijn

Vrijblijvende kennismaking?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs aan de Metaalstraat 18 te Haaksbergen. Natuurlijk komen wij ook graag naar je toe in Almelo.

Laat gerust weten wat jou het beste uitkomt. Ben je benieuwd naar ons werk? Hier vind je een aantal recent gerealiseerde projecten.

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! 🕒
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl 🚀