circle
circle

Website laten maken Haaksbergen

Is uw organisatie gesitueerd in Haaksbergen en bent u op zoek naar een partij die u kan helpen bij het laten maken van een website? Mediakanjers is een professioneel webdesign-bureau uit Haaksbergen. Wij zijn een multi-disciplinair team en kunnen u – naast het laten maken van een website – ook helpen bij het creëren van een huisstijl, logo, marketing, strategie en print- en drukwerk.

Wilt u een enkel een mooie professionele website met een simpel contactformulier of wilt u allerlei maatwerk-functionaliteiten geïntegreerd hebben, zoals een prijscalculator? Het is allemaal mogelijk. En dat tegen eerlijke tarieven.

Website Kromhof
Deldense website
Website Honeycell

Snelle en technisch geoptimaliseerde websites

Uiteraard houden we rekening met de laatste eisen die Google stelt aan websites. Dit betekent dat onze website goed gevonden worden.

Daarnaast worden al onze WordPress websites volledig responsive gebouwd. Dit betekent dat ze ook optimaal werken op kleinere schermen zoals tablet en smartphones. Ook dit zorgt voor een hogere ranking binnen Google.

In Haaksbergen een website laten maken

Bij ons wordt uw website door een professionele vormgever ontworpen. Een mooie website hoeft niet perse te leiden tot meer verkopen, aanvragen of bestellingen. Wij leggen daarom de focus op conversiegerichtheid bij het ontwerpen. Websites moeten voldoende call-to-actions bevatten die uw bezoekers naar de juiste pagina’s sturen en zodoende voor meer bestellingen/aanvragen zorgen.

Waarom kiezen voor Mediakanjers?

  • Professionele vormgeving door onze grafisch
    vormgevers
  • Responsive website, geschikt voor Mobiele telefoon / Tablet / iPad
  • Eenvoudig te beheren d.m.v. WordPress CMS
  • Een vast aanspreekpunt
  • SEO / Fotografie diensten optioneel leverbaar
Website E. van Wijk
Website Ten Brinke

Vrijblijvend intake gesprek?

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen voor een nieuwe website te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend en brengt geen verplichtingen met zich mee. Wij denken graag met u mee om uw bedrijf online te boosten!
Website laten maken Twente – 053 – 478 61 47 | info@mediakanjers.nl

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! 🕒
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl 🚀