circle
circle

Drukwerk Haaksbergen

Ben jij of is jouw organisatie gevestigd in Haaksbergen en ben je op zoek naar een partij die je kan helpen bij het maken van drukwerk zoals flyers, magazines, brochures of banners? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Mediakanjers.

Mediakanjers is een jonge organisatie gevestigd in Haaksbergen en gespecialiseerd in grafisch- en drukwerk. Anders dan andere partijen denken wij echt mee. Zo gaan wij vanuit het doel te werk. Oftewel: Wat wil je bereiken met jouw uiting? Naamsbekendheid, aanzetten tot actie, contact opnemen of bijvoorbeeld offertes opvragen.

Zodra wij het doel helder hebben, gaan wij aan de slag met het ontwerp. Uiteraard sluit dit ontwerp altijd aan op jouw huisstijl zodat het direct zichtbaar is dat het vanuit jouw organisatie wordt gecommuniceerd.

Mediakanjers voor al uw drukwerk in Haaksbergen

Mediakanjers bestaat uit een kleine groep vakidioten… Zoals velen wellicht roepen, maar bij ons daadwerkelijk het geval is. Met inmiddels een enorme hoeveelheid aan websites, flyers, brochures, menukaarten en ander grafisch werk te hebben geproduceerd, kunnen wij wel stellen dat we de kennis en ervaring hebben om ook jouw organisatie te voorzien van passend drukwerk.

Waarom drukwerk in Twente bij Mediakanjers?

  • Precieze doorvoering van uw huisstijl
  • Ontwerp door professionele vormgevers
  • Uw drukwerk wordt pas gedrukt na uw goedkeuring
  • Passie voor het creatief communiceren van uw boodschap
Magazine Domijn
Magazine laten ontwerpen

Vrijblijvend gesprek aanvragen over drukwerk in Haaksbergen?

Neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs aan de Metaalstraat 18 in Haaksbergen. De koffie staat voor je klaar! Ben je benieuwd naar ons werk? Bekijk dan eens ons pas gerealiseerde (luxe) drukwerk.

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! 🕒
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl 🚀