circle
circle

Webdesign Overijssel

Op zoek naar een partner in Overijssel die jouw organisatie kan helpen met een responsive professioneel webdesign? Al meer dan vijf jaar levert Mediakanjers verschillende diensten als huisstijl ontwerp, visitekaartjes en webdesign in Overijssel en ver daar buiten. Kort samengevat bedenken, ontwerpen en ontwikkelen wij alles om uw boodschap zo goed mogelijk over te brengen bij uw doelgroep. Of het nu gaat om het ontwikkelen van huisstijl of realiseren van een stand voor een beurs of het bouwen van websites.

Webdesign Overijssel voor een scherpe prijs

Een webdesign maken en de daadwerkelijke bouw van de website kan een ingewikkeld proces zijn met vele feedback-rondes en contactmomenten… Veel ondernemers zijn bang dat ze achteraf meer geld moeten betalen dan begroot vanwege eventuele aanpassingen (of meerdere contactmomenten) ergens in het proces.

Bij Mediakanjers maken we vooraf concrete en duidelijke prijsafspraken zodat u als ondernemer weet waar u aan toe bent en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Menukaart dranken
Grafisch vormgever

WordPress webdesign Overijssel

Al onze websites ontwikkelen wij in het meest zoekmachine- en gebruiksvriendelijke Content Management System; WordPress. Het grote voordeel van WordPress is de eenvoudigheid van het beheren van de website. Hierdoor bent u als klant niet afhankelijk van ons elke keer dat u graag uw websiteteksten of foto’s wil wijzigen, of pagina’s wilt toevoegen (wat aanzienlijk kan schelen in de kosten vergeleken met andere Content Management Systemen.

Daarnaast zijn de websites die wij ontwikkelen uiteraard responsive en werken dus uitstekend op tablet en smartphone.

Rendement met online marketing

Een nieuwe website draagt veel bij aan de uitstraling, vertrouwen en professionaliteit van je organisatie. Het hoeft echter niet te leiden tot direct meer websitebezoekers en dus meer offerte aanvragen of bestellingen. Om dit te bereiken dient online marketing ingezet worden. Door je website dusdanig te optimaliseren (SEO) zorg je ervoor dat deze hoger in de Google zoekresultaten verschijnt, waardoor je meer bezoekers gaat aantrekken.

Naast SEO zijn er nog tal van mogelijkheden die je kan inzetten om meer rendement uit je website te halen. Denk hierbij aan Google Ads (voorheen Adwords), e-mailmarketing, Social media, remarketing en meer. Mediakanjers kan, naast het ontwerpen en realiseren van een nieuwe website, ook van dienst zijn bij het opzetten en uitvoeren van online marketing-diensten.

Ook een nieuwe huisstijl of drukwerk nodig?

Ons werkgebied is breed: Van startende ondernemers tot ondernemingen die meer dan honderd jaar werkzaam zijn in hun vakgebied. Bent u een startende ondernemer en bent u op zoek naar een responsive webdesign in Overijssel of omgeving, dan bent u bij Mediakanjers aan het juiste adres. Wij bouwen een website die geheel past bij uw bedrijf. Ons werk gaat verder dan het bouwen van websites, zo vindt u bij ons alles onder één dak: een nieuwe huisstijl, drukwerk en reclame zoals visitekaartjes, folders, brochures, menukaarten of rolbanners.

De kracht van webdesign in Overijssel door Mediakanjers:

  • Professionele vormgeving door onze grafisch vormgevers
  • Responsive website, geschikt voor mobiele telefoon, tablet en iPad
  • Eenvoudig zelf te beheren d.m.v. WordPress CMS
  • Een vast contactpersoon voor al uw vragen
  • SEO / Fotografie diensten zijn optioneel leverbaar

Vrijblijvend op gesprek voor webdesign in Overijssel? Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen voor uw nieuwe website te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend, zonder dat u ook daadwerkelijk verplicht bent om onze diensten af te nemen. De koffie bij Mediakanjers staat voor u klaar!

Website Kromhof
Website Honeycell
Deldense website

Vrijblijvend intake gesprek?

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen voor een nieuwe website te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend en brengt geen verplichtingen met zich mee. Wij denken graag met u mee om uw bedrijf online te boosten!

053 – 478 61 47 | info@mediakanjers.nl

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken