circle
circle

Website laten maken Overijssel

Heeft u of bent u werkzaam bij een organisatie in Overijssel en wilt u een (nieuwe) website laten maken? Mediakanjers uit Haaksbergen beschikt over een team van mediaspecialisten die kunnen helpen bij het maken van een nieuwe website.

Wij zijn in staat zowel simpele als de wat meer geavanceerde websites te bouwen tegen scherpe tarieven. Uiteraard zijn al onze websites SEO-vriendelijk (goed vindbaar binnen zoekmachines) opgebouwd en voldoen hiermee aan de strenge eisen die Google stelt. Daarnaast zijn al onze websites volledig responsive. Dit betekent dat ze ook op mobiele apparaten (zoals smartphones en tablets) uitstekend werken en leesbaar zijn.

Website Kromhof
Website Honeycell
Deldense website

Snelle en technisch geoptimaliseerde websites

Naast een goed en gebruiksvriendelijk design besteden wij ook veel aandacht aan techniek. Zo laden al onze websites razendsnel. Dit komt omdat wij slim en minimaal gebruik maken van onnodige code en scripts. Hierdoor worden onze websites beter beoordeeld door Google en zullen ze beter ranken binnen zoekmachines.

In Haaksbergen een website laten maken

Bij ons wordt uw website door een professionele vormgever ontworpen. Een mooie website hoeft niet perse te leiden tot meer verkopen, aanvragen of bestellingen. Wij leggen daarom de focus op conversiegerichtheid bij het ontwerpen. Websites moeten voldoende call-to-actions bevatten die uw bezoekers naar de juiste pagina’s sturen en zodoende voor meer bestellingen/aanvragen zorgen.

Waarom kiezen voor Mediakanjers?

  • Professionele vormgeving door onze grafisch
    vormgevers
  • Responsive website, geschikt voor Mobiele telefoon / Tablet / iPad
  • Eenvoudig te beheren d.m.v. WordPress CMS
  • Een vast aanspreekpunt
  • SEO / Fotografie diensten optioneel leverbaar
Hydynamic
Website Ten Brinke

Vrijblijvend intake gesprek?

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen voor een nieuwe website te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend en brengt geen verplichtingen met zich mee. Wij denken graag met u mee om uw bedrijf online te boosten!

Website laten maken Overijssel – 053 – 478 61 47 | info@mediakanjers.nl

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! 🕒
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl 🚀