circle
circle

Marketingbureau Almelo

Wil je een creatief marketingbureau in Almelo inschakelen? Dan ben je bij Mediakanjers aan het juiste adres. Wij bieden slimme, creatieve oplossingen, zowel online als offline.

Ons specialisme is vormgeving in de breedste zin van het woord: van het vormgeven van visitekaartjes tot menukaarten, websites, webshops, maar ook infographics en 2D-animaties. Ons team van kanjers bestaat uit praktische aanpakkers die vormgeving, ontwikkeling en marketing echt snappen. Van abstract tot corporate, en alles wat daar tussenin zit om van jouw project iets unieks te maken.

Beschik je over een nieuwe website of webshop van ons en wil je dat wij al onze skills inzetten op het gebied van marketing? Onze aanpak is concreet en praktisch. Wij bepalen de richting en onderweg stippelen wij de route verder met je uit. Stap voor stap gaan wij voor online succes!

Sterk in media, met altijd die ene stap extra!

Online en offline marketingbureau nabij Almelo

Vanuit Haaksbergen werken onze kanjers aan uiteenlopende projecten voor een divers klantenbestand, zoals scholengemeenschappen, woningcorporaties, transportbedrijven, bakkerijen en uitvaartondernemingen in de regio Twente, waaronder Almelo.

Wij bouwen niet zomaar een website, maar een aantrekkelijke en conversiegerichte website. Een website waarmee je weer een aantal jaren vooruit kunt, totdat er op technisch vlak of qua vormgeving weer vernieuwing nodig is.

Online marketing (SEO)

Hebben wij jouw website of webshop gebouwd? Dan kan je ook op onze expertise vertrouwen als het gaat om zoekmachine optimalisatie (SEO). Los van dat onze websites goed scoren op technisch vlak (o.a. Google Page Speed Insights), is het voor sommige klanten erg interessant om te blijven werken aan de organische vindbaarheid in de zoekresultaten.

Met een stevig fundament gaan we aan de slag met het het uitbouwen van jouw zichtbaarheid. Denk aan het regelmatig creëren van nieuwe content, het oplossen van diverse SEO-issues en het vergaren van relevante verwijzingen (links) naar jouw website. Ook deze werkzaamheden houden wij concreet dankzij onze praktische aanpak.

De voordelen van Mediakanjers

Magazine laten ontwerpen
Magazine Domijn

Kennismaken?

Onze kanjers hebben elk hun eigen skills, specialiteiten en dosis humor. Wij werken altijd met plezier samen om van jouw project een succes te maken.

Wil je graag een keertje met ons sparren, geheel vrijblijvend natuurlijk? Neem gerust contact met ons op. Je bent van harte welkom in Haaksbergen aan de Metaalstraat 18. Ook komen wij graag naar Almelo.

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! 🕒
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl 🚀