circle
circle

Reclamebureau Borne

Ben je op zoek naar een ervaren, jong en dynamisch reclamebureau nabij Borne? Mediakanjers is ijzersterk in digital en design, zowel online als offline. Wij maken impact door creatieve vormgeving en moderne websites te realiseren met hands-on marketingervaring.

Onze kanjers zetten al hun skills in om die uitdaging aan te gaan. Wij maken niet alleen een mooi ontwerp, maar denken echt met je mee in termen van doelgroep, boodschap en communicatie. Wij helpen je bij het bedenken, ontwerpen en realiseren van alle offline en online reclame uitingen.

Sterk in media met altijd die ene stap extra!

Full-service reclamebureau nabij Borne

Met jarenlange ervaring als full-service reclamebureau nabij Borne bieden wij meer dan een standaard reclamebureau. Met vakkennis in design, (online) marketing en fotografie voorzien wij je van het hele ‘reclamepakket’ tegen scherpe tarieven.

Onze klanten hebben tegenwoordig niet langer behoefte aan een simpel ontwerp met wat verschillende kleuren, maar willen liever dat er echt wordt meegedacht over alle aspecten van het ontwerp (fotografie, typografie, vorm en kleur).

Wij geven al deze aspecten aandacht. Ons ontwerp, ongeacht of het gaat om een visitekaartje, een website of een brochure, communiceert op de juiste manier met de doelgroep.

Waarom kies je voor Mediakanjers?

  • Bij ons vind je een uitgebreid dienstenpakket: denk aan huisstijl, webdesign, sign- en drukwerk
  • Ontwerp en realisatie door bevlogen en ervaren (young)professionals
  • Hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven
  • Passie voor het creatief communiceren van jouw boodschap
  • Divers klantenbestand: denk aan transportbedrijven, bouwbedrijven, scholengemeenschappen, gemeenten en woningcorporaties.
Magazine laten ontwerpen
Magazine Domijn

Kennismaken in Haaksbergen?

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op of kom bij ons langs aan de Metaalstraat 18 te Haaksbergen. De koffie staat voor je klaar! Liever bij jou op locatie? Wij komen wij ook graag naar je toe in Borne.

Tip: kijk ook eens naar ons recent gerealiseerde projecten.

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! 🕒
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl 🚀