circle
circle

Website laten maken Hengelo

Een responsive WordPress website laten maken is al mogelijk vanaf € 2500,- mét gebruiksvriendelijk WordPress CMS. Onze websites voldoen aan de eisen anno nu en werken perfect op uw mobiele telefoon en tablet. Ook voor een functionele webwinkel in WordPress bent u bij ons aan het juiste adres.

Hierbij wordt ingespeeld op de behoefte van uw klanten. Mediakanjers kan daarnaast ook zorgen voor een restyling van uw drukwerk of de gehele huisstijl. Wilt u dus een website laten maken? Hengelo, EnschedeHaaksbergen… Het maakt niet uit waar uw bedrijf gevestigd is. Wij helpen u graag verder!

Free Logo Mockup
Free Logo Mockup

Een grafisch en functioneel goede website laten maken in Hengelo

Uw website wordt door onze professionele vormgevers ontworpen. Maar een mooie website leidt niet direct tot nieuwe klanten, daarbij houden wij rekening met de conversiegerichtheid in het ontwerp. De website moet voldoende CTA’s (Call to Actions), bevatten die uw bezoeker naar de juiste pagina sturen. U wilt immers dat uw klanten contact opnemen, iets aanschaffen of een offerte aanvragen. Bent u gevestigd in Hengelo of omgeving, kom dan eens vrijblijvend op gesprek in Haaksbergen.

De kracht van Mediakanjers

  • Professionele vormgeving door onze grafisch ontwerpers
  • Responsive website die geschikt is voor Mobiele telefoon / Tablet / iPad
  • Gemakkelijk te beheren d.m.v. WordPress CMS
  • Een vast contactpersoon
  • SEO / Fotografie diensten optioneel leverbaar
Free Logo Mockup
Free Logo Mockup

Vrijblijvend intake gesprek?

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen voor een nieuwe website te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend en brengt geen verplichtingen met zich mee. Wij denken graag met u mee om uw bedrijf online te boosten!

Website laten maken Hengelo – 053 – 478 61 47 | info@mediakanjers.nl

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! 🕒
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl 🚀