circle
circle

Reclamebureau Hengelo

Wil je een nieuwe website, huisstijl of promotiemateriaal en ben je op zoek naar een reclamebureau in Hengelo of omgeving die jou hiermee kan ondersteunen? Mediakanjers bestaat uit een jonge dynamische club professionals met alle kennis in huis om effectieve websites en professioneel reclame- en promotiemateriaal te leveren. Wij zijn gespecialiseerd in vormgeving voor online én offline.

Onze grafische kanjers zorgen ervoor dat ze jouw project uniek maken, bijvoorbeeld met uniek en aantrekkelijk drukwerk. Wij combineren onze ervaring en DTP skills, jouw wensen en moderne/nieuwe invloeden, waardoor jouw project altijd speciaal wordt. 

Full-service reclamebureau nabij Hengelo

In de omgeving van Hengelo (en daarbuiten) staat reclamebureau Mediakanjers bekend als een betrouwbare partner op het gebied van webdesign, huisstijl en print. Bij ons is het ontwerpen van een leuk plaatje of logo niet voldoende. Het gewenste reclamemiddel, hetzij een website, briefpapier, logo of visitekaartje moet de juiste boodschap overbrengen aan de doelgroep.

Het moet communiceren: Kleur, vormgeving, typografie en tekst vormen een perfecte mix om uw boodschap zo effectief mogelijk te laten landen bij de doelgroep.

Waarom kiezen voor reclamebureau Mediakanjers?

  • Passie voor het creatief communiceren van jouw boodschap
  • Ontwerp en realisatie door bevlogen professionals
  • Fullservice-reclamebureau: Huisstijl, webdesign, sign- en drukwerk en meer
  • Hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven
  • Concrete en heldere aanpak
  • Onze kanjers werken samen met organisaties in Overijssel (Twente) en de Achterhoek. Van Hengelo tot Enschede en van Oldenzaal tot Doetinchem: zowel offline als online kom je ons werk zeer waarschijnlijk tegen. 
Menukaart Aimo
Magazine laten ontwerpen

Vrijblijvend gesprek in Haaksbergen?

Neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs aan de Metaalstraat 18 in Haaksbergen. De koffie staat voor je klaar! Ben je benieuwd naar ons werk? Bekijk dan eens ons pas gerealiseerde opdrachten. Ben je gevestigd in Hengelo en wil je liever op jouw locatie afspreken? Geen probleem, dan komen we graag bij je langs!

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! 🕒
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl 🚀