circle
circle

Reclamebureau Doetinchem

Ben je op zoek naar een jong, dynamisch en ervaren reclamebureau in Doetinchem of omgeving? Mediakanjers is sterk in digital en design. Niet alleen online, maar ook offline. Onze kanjers maken impact door creatieve vormgeving en frisse websites te realiseren. Wij beschikken over hands-on marketingervaring, zodat er goed wordt nagedacht over jouw boodschap, de doelgroep en de communicatie.

Ons team zet al hun skills in om die uitdaging met jou aan te gaan. Wij maken niet alleen een mooi ontwerp, maar denken echt met je mee. Het bedenken, ontwerpen en realiseren van alle offline en online reclame uitingen kan je zeker aan ons toevertrouwen.

Mediakanjers: sterk in media, met altijd die ene stap extra!

Full-service reclamebureau nabij Doetinchem

Als ervaren en creatief reclamebureau in de buurt van Doetinchem bieden wij veel meer dan standaard reclamediensten. Met onze ruime kennis op het gebied van design, (online) marketing en fotografie bieden wij jou een complete en op maat gemaakte reclameoplossing voor aantrekkelijke prijzen.

Tegenwoordig verlangen onze klanten niet alleen een eenvoudig ontwerp met wat verschillende kleuren; zij willen juist dat er uitgebreid wordt nagedacht over elk aspect van het ontwerp. Denk aan fotografie, typografie, vorm en kleur.

Bij ons krijgen al deze aspecten uitvoerig de aandacht die ze verdienen. Of het nu gaat om een visitekaartje, website of brochure, ons ontwerp zorgt ervoor dat jouw doelgroep op de juiste manier wordt aangesproken.

De voordelen van Mediakanjers

  • Bij ons kan je terecht voor een uitgebreid dienstenpakket: huisstijlen, webdesign, sign- en drukwerk
  • Ontwerp en realisatie door bevlogen en ervaren professionals
  • Hoge kwaliteit, maar scherpe tarieven
  • Passie voor het creatief communiceren van jouw boodschap
  • Heel divers klantenbestand: van transportbedrijven tot bouwbedrijven, en van scholengemeenschappen tot gemeenten en woningcorporaties.
Magazine laten ontwerpen
Magazine Domijn

Kennismaken in Haaksbergen of bij jou op locatie?

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs aan de Metaalstraat 18 te Haaksbergen. De koffie staat voor je klaar!

Natuurlijk komen wij ook graag naar je toe. Laat gerust weten via het formulier hiernaast wat je wensen zijn of neem telefonisch contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! 🕒
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl 🚀