circle
circle

Marketingbureau Hengelo

Ben je op zoek naar een vernieuwend marketingbureau in Hengelo? Bij Mediakanjers staan we klaar om je verder te helpen. We bieden creatieve en slimme oplossingen, zowel online als offline.

Ons specialisme is vormgeving in de breedste zin van het woord: van visitekaartjes tot menukaarten, websites, webshops, tot infographics en 2D-animaties.

Ons team bestaat uit praktische aanpakkers die begrijpen wat vormgeving, ontwikkeling en marketing inhouden. Of het nu een abstracte of zakelijke stijl betreft, wij zorgen voor een uniek project.

Heb je een nieuwe website of webshop laten bouwen door ons en wil je dat we onze skills ook inzetten op het gebied van (online) marketing? Onze aanpak is concreet en resultaatgericht. Samen met jou bepalen we de koers en stippelen we de route verder uit. Stap voor stap werken we toe naar online succes!

Creatief marketingbureau nabij Hengelo

Onze kanjers werken vanuit Haaksbergen aan verschillende projecten voor een divers klantenbestand, zoals scholen, woningcorporaties, transportbedrijven, bakkerijen en uitvaartcentra in Twente, waaronder Hengelo.

We bouwen geen gewone websites, maar zorgen voor een aantrekkelijke website die resultaat oplevert. Een website waar je jarenlang mee vooruit kunt totdat technologische innovatie of vernieuwing op het gebied van design weer noodzakelijk is.

Organische marketing

Hebben wij jouw website of webshop gemaakt? Dan kun je ook vertrouwen op onze expertise op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Onze websites scoren hoog op technisch vlak, zoals Google Page Speed Insights. Sommige klanten willen echter ook blijven werken aan hun organische vindbaarheid in de zoekresultaten. Dat kan je ons wel toevertrouwen!

Met een sterke basis gaan we aan de slag om jouw zichtbaarheid te vergroten. Denk hierbij aan het schrijven van nieuwe content op regelmatige basis en het verhelpen van SEO-problemen. Daarnaast zorgen wij voor relevante verwijzingen (links) naar jouw website, waardoor je autoriteit opbouwt. Ook nu is onze aanpak praktisch en concreet.

De voordelen van Mediakanjers

  • Bij ons kan je terecht voor een uitgebreid dienstenpakket: huisstijlen, webdesign, sign- en drukwerk en SEO
  • Ontwerp en realisatie door ervaren professionals
  • Hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven
  • Passie voor het creatief communiceren van jouw boodschap
  • Divers klantenbestand: van transportbedrijven tot bouwbedrijven, en van scholengemeenschappen tot gemeenten en woningcorporaties
  • Onze kanjers werken samen met organisaties in Overijssel (Twente) en de Achterhoek. Van Hengelo tot Enschede en van Oldenzaal tot Doetinchem: zowel offline als online kom je ons werk vast tegen. 
Magazine laten ontwerpen
Magazine Domijn

Vrijblijvend kennismaken?

Onze kanjers beschikken allemaal over hun eigen vaardigheden, specialismen en gevoel voor humor. We werken met plezier samen om van jouw project een succes te maken.

Wil je graag kennismaken en een keertje met ons sparren? Neem gerust contact met ons op. Je bent van harte welkom. Wij zijn gevestigd aan de Metaalstraat 18 in Haaksbergen. We komen ook graag naar Hengelo toe om kennis met elkaar te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! 🕒
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl 🚀