circle
circle

Marketingbureau Enschede

Ben je op zoek naar een innovatief marketingbureau in Enschede? Bij Mediakanjers helpen wij je graag verder. Wij bieden slimme, creatieve oplossingen, zowel online als offline.

Ons specialisme is vormgeving in de ruimste zin van het woord: van visitekaartjes tot menukaarten, websites, webshops en zelfs infographics en 2D-animaties.

Ons team bestaat uit praktische aanpakkers die vormgeving, ontwikkeling en marketing snappen. Of het nu abstract of zakelijk is, wij zorgen ervoor dat jouw project uniek wordt.

Heb je een nieuwe website of webshop laten maken door ons en wil je dat wij onze skills ook inzetten op het gebied van marketing? Onze aanpak is concreet en doelgericht. Wij bepalen de richting en plannen samen met jou de route verder uit. Stap voor stap werken wij naar online succes toe!

Creatief marketingbureau nabij Enschede

Onze kanjers werken vanuit Haaksbergen aan diverse projecten voor een breed scala aan klanten, zoals scholen, woningcorporaties, transportbedrijven, bakkerijen en uitvaartcentra in de regio Twente, waaronder Enschede.

Wij bouwen niet zomaar een website, maar maken een aantrekkelijke website die resultaat oplevert. Een website waarmee je jaren mee vooruit kunt, totdat technische innovatie of vernieuwing op het gebied van design weer nodig is.

Online marketing (SEO)

Hebben wij jouw website of webshop gemaakt? Dan kun je ook vertrouwen op onze expertise op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Onze websites scoren hoog op technisch vlak (o.a. Google Page Speed Insights), maar sommige klanten willen ook blijven werken aan hun organische vindbaarheid in de zoekresultaten.

Met een sterke basis gaan we aan de slag om jouw zichtbaarheid te vergroten. Denk hierbij aan het regelmatig creëren van nieuwe content en het oplossen van SEO-problemen. Verder verkrijgen wij relevante verwijzingen (links) naar jouw website, waardoor je autoriteit opbouwt. Onze aanpak is wederom praktisch en concreet.

De voordelen van Mediakanjers

2D animatie laten maken
2D animatie

Vrijblijvend kennismaken in Haaksbergen of bij jou op locatie?

Onze kanjers hebben allemaal hun eigen vaardigheden, specialiteiten en gevoel voor humor. We werken altijd met plezier samen om van jouw project een succes te maken.

Wil je graag vrijblijvend met ons sparren? Neem gerust contact met ons op. Je bent van harte welkom op onze locatie in Haaksbergen, aan de Metaalstraat 18. We komen ook graag naar Enschede toe om kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

0
Bekijken

 

Wij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten! 🕒
Voor spoed bij een website of webshop mailen naar info@mediakanjer.nl 🚀